Tegnap összefutottam az egyik férfi tanárommal és azt a megjegyzést kaptam, hogy "primadonna". 19/L én. Ez sértő?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 06:41
11/14 A kérdező kommentje:
Állandóan dícsért év közben, hogy mindig csinosan jártam a suliba. Sokszor azt is megkaptam tőle, hogy benézne az én ruhás szekrényembe (mai napig nem értem miért mondta). Most pedig lesz valami felvétel az iskolában szeptember elején és hogy mivel én vagyok a primadonna így azt a szerepet én fogom megkapni.
2021. aug. 17. 11:07
12/14 anonim válasza:
Bóknak szánta, de ez a szekrényes dolog eléggé fura...
13/14 anonim válasza:
Hát szerintem átlépett egy olyan határt, amit férfitanárnak női tanítványával szemben nem kéne. Természetes, hogy egy középiskolában vannak csinos lányok, a miénkben is voltak. Mégsem hallottam soha, hogy egy tanár dicsérte volna valamelyiküknek a külsejét.
A ruhásszekrényes megjegyzés meg egyértelműen a fehérneműkre utal, vagyis szexuális töltetű. Ez lehet, hogy a női válaszolóknak nem egyértelmű, de aki férfiésszel gondolkodik, az bizony tudja, hogy egy másik férfi mire gondol ilyenkor.
Ehhez képest a primadonna egy ártatlan bók.
14/14 anonim válasza:
Akkor ez bók volt. A "színészi" szereplésedre utalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!