Jól tettem hogy az új tanévre eleve be se költözöm a koleszba? Inkább bejárós leszek arra az 1-2 hónapra aztán úgyis ki kéne költözni-nem csinálom megint azt hogy van 1 napod a kiköltözésre mint már kétszer is megesett!
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 12:44
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól tetted, lehet ezért egész évben bejárós leszel, tavaly nem volt ennyi beoltott/már korábban a fertőzésen átesett személy, illetve tavaly ilyenkor mintha rosszabbul álltak volna a számok (bár erre nem emlékszem, szóval itt lehet hülyeséget mondok).
Meg nekem logikusabb lett volna a kollégiumba egyszer beköltözni, aztán ki, majd esetlegesen vissza, mint egész évben bejárósnak lenni ha úgy van. (Mondjuk év közben is szerintem be lehet költözni)
2/4 A kérdező kommentje:
"(Mondjuk év közben is szerintem be lehet költözni)"
be hát. A jogosultságomat nem vesztettem el, csak nem élek vele.
Nem ugyanaz.
2021. aug. 16. 12:55
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyi idő/távolság a bejárás.
4/4 anonim válasza:
A bejárás a lehetö leghülyébb ötlet, sok idöt igényel, fárasztó és értelmetlen a te esetedben, mert lehetnén sokkal normálisabb helyzetben is, ha beköltözöl a kollégiumba. Ez nem akkora költözés, hogy emiatt érdemes legyen magad hónapokig vagy egész évben a bejárással stresszelni - a ki- vagy beköltözés kb ugyanannyi, mint két napig bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!