Volt olyan osztálytársad, akibe szerelmes voltál?
Figyelt kérdés
Hányadikos voltál akkor? Mennyi ideje ennek? Hogyan gondolsz rá vissza?2021. aug. 6. 17:11
11/20 anonim válasza:
Volt. 10. osztály végén szerettem bele. Majd jött egy nyár, ahol elfeledkeztem a dologról, de 11. év szeptemberében, ahogy megpillantottam, már fülig belezúgtam. 11. év második félévéig vártam, hátha elmúlik, de végül felvettem vele jobban a kapcsolatot. Nyárig csevegtünk mobilon, amint kiléptünk a suliból egészen hajnali 3-ig, minden nap. De a suliban soha nem beszéltünk személyesen. Jött a nyári szünet, szüneteltettük egymást. 12-ikre már mindenki megérezte és megtudta, hogy mit is érzek a lány iránt, iskolai terror áldozata lettem miatta jobban, futótűzként terjedt az információ a suliban és haveri közösségben. Majd 12. év felénél haverom azt mondta, hogy neki is megtetszett, szóval ő felszedi. Felszedte. Teljesen összetörtem, legalább 1 évig kellett gyógyulnom belőle. Ma már nem érdekel, teljesen megrontotta a lányt, nagyon csúnyán néz már ki és a kiváló tanulóból egy lecsúszott, bukott szamár lett.
12/20 anonim válasza:
Persze, sokszor. :D Elsőben, hatodikban, nyolcadikban, gimi elsőben, harmadikban. Az áltsulisok teljesen jó emlékek, a gimisekkel se volt nagy baj, de az elsőst leszámítva mind plátói volt, béna voltam biztos, vagy mittomén. :D
14/20 anonim válasza:
Idén ballagás után megírtam neki, hogy szeretem. Most együtt vagyunk egy hónapja🥰
15/20 anonim válasza:
Persze, három is, de ebből csak 1 volt akibe tényleg szerelmes voltam. Az elutasítás után hónapokig magam alatt voltam.
17/20 anonim válasza:
Az egyik sráccal még jártunk is elsőtől harmadikig. Ez kb. abban merült ki, hogy fogtuk egymás kezét.
Ahhoz képest, hogy oviban is volt barátom (akivel megbeszéltük, hogy a férjem lesz), meg alsóban is volt egy másik gyerek, felnőttként nagyon szerencsétlen vagyok kapcsolatok terén. XD
18/20 anonim válasza:
Volt. Hatosztályos gimnáziumba mentem és 7.-8.-ban végig, meg még egy rövid ideig 9.-ben is szerelmes voltam egy osztálytársamba, viszonzatlanul.
Elég sokat szenvedtem, nagyon össze akartam vele jönni, de még csak barátok sem voltunk, viszont így visszagondolva 13 évesen nagyon korai lett volna, hogy nekem barátom legyen.
19/20 anonim válasza:
Fuuuu jártam is a sracal, bár 2 hét múlva szakítottunk mert … hosszú
Akit érdekel priviben megírom ❤️😩
20/20 anonim válasza:
Igen volt. Általános iskola negyedikes voltam. A csaj nem is tudta. Nem szoktam visszagondolni rá. Már ötven éves vagyok. 39 éve már ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!