Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy bokszoló lány meg tudna...

Egy bokszoló lány meg tudna verni egy nem bokszoló fiút aki ugyanolyan nehéz mint ő?

Figyelt kérdés

2021. aug. 3. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
9%
nem. még mindig sokkal erősebbek a fiúk a lányoknál és ezt sajnos a különbséget a technika sem tudja eltüntetni. maximum, ha valami tényleg elég nyápic fiúról van szó.
2021. aug. 3. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha jól tud boxolni, a srác észre sem venné és már feküdne.
2021. aug. 3. 17:45
 3/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
81%

Szerintem max cska ha a lány kifjezetten ügyes, profi boxoló, a srác pedig egy amatőr szintű, de még akkor is kétségeim vannak.

BTW, nőként mondom, hiába van ez a sok önvédelmi tanfolyam, hogy puszta kézzel megvédd magad, azért egy 50 kilós nő nem gondolom, hogy legyűrne egy 98 kilós vadállatot, ha az éjjel megtámadja az utcán.

2021. aug. 3. 17:49
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

A nőkben nincs annyi erő.

Nem véletlen nincsenek férfi-női MMA meccsek...

A lényeg,hogy egy boxoló csaj simán meg tud verni egy 40 kilós,szemüveges,szeplős kis srácot.

Ennyit max.

2021. aug. 3. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Húgom versenyszerűen bokszol. 55 kg lányként egyszer jól helyben hagyott egy 70 kilós srácot. De ahogy mondta, egy 90 kilós izomagy eseténél a meglepetés orrbavágás után , elfutna.
2021. aug. 3. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
6%
Végre, (3#) vártam már hogy egy nő is belássa hogy ezt.
2021. aug. 3. 18:49
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a nő a taktikákat tudja, valószínűleg gyorsabb a reakciója, így szerintem kiütné a fiút.

Lehet jelentkezni rá?

2021. aug. 3. 19:21
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem boxoló lányként vertem meg nem bokszoló fiút, úgy hogy még nehezebb is volt nálam...
2021. aug. 3. 19:32
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem simán megverheti, azért egy boxoló mögött ott a technika. Nem kell messzire menni, van egy kravmagás csaj ismim van vagy 60 kiló, aztán múltkor úgy megfektette a 100 kilós ha ért, hogy az csak lesett, kb fel se fogta mi történik. Kb ennyit számít a technika.
2021. aug. 3. 20:01
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

Azt ne felejtsük el,hogy a technikák 99%-a kivitelezhetetlen.

1. Kitudja hogy az a vékony fiú egy ketyós drogos-e,és hord-e magánál kést. Hiába fogod satuba a nyakát,ha gyomronszúr.

2. És mellesleg az éles helyzet teljesen más,sok ember lesokkolódik még ügyes sportolók is. Neki van egy kis fogalma róla,hogy mi történhet.

A sportolónak van gyakorlata gyakorlásban, az utcai ketyósnak pedig már gyakorlata van az éles helyzetekben. Ilyen pl a pszichikai része.

2021. aug. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!