Félek az új osztálytól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most megyek új osztályba ,de nagyon félek,hogy ki fognak közösíteni . Nem akarok egyedül lenni azt akarom,hogy befogadjanak . Mit csináljak,hogy ne féljek?2021. aug. 1. 21:07
1/4 anonim válasza:
Ne akarj görcsösen barátkozni..ez fontos. Én mikor középiskolába mentem, elhatároztam hogy szerzek barátokat és leszek valaki. Csak mivel szociális képességeim nem nagyon voltak (hosszú, most nem akarom kifejteni) és látszott is hogy nagyon görcsösen akarom az osztály menőbb tagjai közreműködésével (mivel sokszor hülyére vettek) egyfajta osztály bohóca lettem úgy 9. és 10.-ben de ez már az egész középsulis éveimre rátette a pontot. Tanulj a hibámból, ha nagyon nem megy, nem találod meg velük a közös hangot akkor ne erőltesd mert érezni fogják.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindegyiknek mindenki új lesz. Ez előny?
2021. aug. 1. 21:57
3/4 anonim válasza:
Egy normál gimnáziumban is mindenkinek mindenki új kilencedikben és nézd meg, hogy kialakulnak, majd változnak a barátságok.
4/4 anonim válasza:
Mit kell félni, ugyanolyan diákok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!