Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Váltsak iskolát?

Váltsak iskolát?

Figyelt kérdés

Most megyek 11. osztályba.

A barátaimmal nagyon összevesztem, megaláztak, először az egyéni munkarend jutott eszembe. (Volt erről kérdésem, ott írták hogy nem fogják megadni)

Az osztállyal nagyon nem jövök ki jól, nem utálnak, sőt mondhatni úgy, hogy pozítivak velem szemben, de mindig mindenből engem választanak utoljára, és ez bennem hatalmas önbecsülési panaszt okozott.

Osztályt váltani nem nagyon lehet (szakok miatt, a mi osztályunk a normál gimnázium), így iskolát váltanék.

Iskolaváltással az a bajom, hogy nagyon nehezen illeszkednék be új közösségbe, és nehezen szokom a változást. Pszichológushoz emiatt is járok, valamint a jelenlegi iskolámban a tanárokkal nagyon jól kijövök.

2021. júl. 29. 22:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Haverjaimmal bekülnék, de egy személy teljesen behülyítette őket. (Ő videózta le a táskás ügyet és küldte be, többiek nevettek) Ez a személy folyton nyalizik mindenkinek, tipikus talpnyaló (bocsánat a szavakért de ez az), és mindig felprobálja magára hívni a figyelmet.

Többször volt példa, mikor hülyéskedtünk, és ez a személy többször oda jött, elkezdett engem nagyon durván sértegetni személyeskedve, mert azt hitte vicces, volt fizikailag is elfajult mert olyan erősen megütött.

Tavaly még az egész osztály utálta, ő csak engem, de most ott tartunk, hogy idén mindenkinek benyalta magát, és hát igen....

Visszakanyarodva, azért nem tudok velük békülni, mert teljesen mellőztek, nem keresnek, nem válaszolnak. Ezzel a személlyel nagyon kedves volt amúgy az utóbbi hónapokban, mert békét akartam, volt mikor maga alatt volt kedves voltam, szülinapján vettem neki valamit, erre ezt kapom? Undorító.

Osztály: Pozitívan állnak hozzám, nem utálnak. Nyilván van olyan ember akinek nem vagyok szimpatikus, de Istenem ez meg esik. Nem kell mindenkinek megfelelnem, és az nagyon nehéz. Probléma ott kezdődik, hogy csoportbontásban például rám senki sem gondol, utoljára választás, ofős játékokba sem szereplek, azt mindenki már 8-9x. Nagyon megalázó, és fájdalmas.

Bocsánat, hogy hosszúra sikeredett.

9-es sajnálom. :( átérzem.

Iskolát viszont nagyon szeretem, például az igazgatóval nagyon jóba vagyok, meg úgy minden tanárral, de ez az osztályközösség kiszív ezzel a passzív utálattal(jobb szót nem tudok rá).

Lehet beszélek a pszichológussal együtt és ki kérem a tanácsát.

Köszönöm a válaszokat.

2021. júl. 30. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!