Volt olyan osztálytársad, aki agresszív volt tanárral?
Figyelt kérdés
Hanyadik osztályban volt? Konkrétan mit tett?
Mit tanított a tanár? Hogyan reagált a tanuló tettére?
Mi lett az egésznek a következménye?
2021. júl. 24. 17:16
1/7 anonim válasza:
A szakmunkásba ahova jártam a iskola fele roma volt... Szóval igen.
2/7 anonim válasza:
Volt, de cigány volt, úgyhogy nem igazán voltunk meglepődve. A testnevelő tanárnő trabantját fogta azt kitolta az utca közepére a hátsó udvarból. Majdnem bekerült az eset a Híradóba, akkora pánizáli lett belőle.
3/7 anonim válasza:
Nalunk a tanárok már nem is foglalkoznak az intézetis gyerekekkel.
4/7 anonim válasza:
Igen, középiskolában.
A srác tárgyakkal dobálta a tanárt. A végén a tanár inkább felmondott, mert nem bírta.
Most szakmát tanulok, felnőtt emberekkel. Van egy 21 éves nő/lánygyerek, aki beszól és g*cinek hívja az oktatót. Első szakmája, úgyhogy az állam fizeti neki a képzést. De attól még egy idióta a csaj. Az oktató nem mond rá semmi, sőt még próbálja elvicceskedni is. De látszik, hogy ő is zavarban van és nem tud visszavágni egy fiatal kis suttyónak..
5/7 anonim válasza:
A nappalis szakmunkás szinte olyan mint a börtön mindegyik. Csak gyerek változatban. Ha gyenge vagy elveszik a kaját a pénzt meg csicska leszel. Ha kemény akkor tisztelnek. Csak egy kis érdekesség. Én nem voltam különösen erős de gyenge sem még jól megúsztam. Gyenge gyerekeknek megnyomoritottak az életét.
6/7 anonim válasza:
Egy olyan esetről hallottam, ahol fizikai agresszió volt, de nem voltam ott, csak hallomásból tudom... és nem mindenhonnan ugyanúgy hallottam vissza a sztorit. A legtöbb beszámoló szerint a tanér kezdte a dulakodást egy veszekedés közben (vitának az elmondottak alapján nem tudom hívni), és a srác visszalökött, amikor már nagyon elöntötte az agyát a düh. Amúgy egy vmi nyári táborban történt, ahol a tanár és a srác is szervező volt, a srác emiatt ott is hagyta a sulit (nem kirúgták, hanem magától, önérzetből) és átment máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!