Szerintetek a jövő tanévben lesz távoktatás?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 00:33
11/31 anonim válasza:
10!
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy akkor csomó anyagot nem tudsz. Érettségi így necces lesz azt remélem tudod.
13/31 A kérdező kommentje:
az érettségi nem nehezebb egy témazáró dolgozatnál. nem egy érettségizőtől hallottam. én már most megírnám, minimum kettes lenne. az nekem bőven elég.
2021. jún. 23. 01:08
14/31 anonim válasza:
Igen, és fizikai munkát szeretnél?
15/31 anonim válasza:
Akkor felőlem mindegy, csináld amit akarsz
16/31 anonim válasza:
#13 Akkor te nagyon el vagy tévedve, az érettségi nem olyan mint egy témazáró dolgozat. Készülj fel arra is, hogy jövőre valószínűleg lesz szóbeli is, amire nagyon sok tételt kell kidolgoznod és megtanulnod. Hiába hallod az idei és tavalyi érettségizőktől azt amit leírtál (én is idén érettségiztem), szóbelivel teljesen más lesz.
17/31 anonim válasza:
A “szerintetek a jövő tanévben lesz távoktatás?” kérdéshez hogy kapcsolódik ez ide? Mindenki a maga életének a pogácsa, a kérdező csak fel tudja mérni a dolgokat legalább annyira, hogy mi szolgálja hasznát.
18/31 anonim válasza:
13!
De, nehezebb :D
Témazáró dolgozatnál 1 témából vizsgázol, ami tartalmaz 5-6 altémát. Itt kb 30-ból témából
19/31 anonim válasza:
Nagy az esely, ennyi konnyelmuseg utan.
20/31 anonim válasza:
#19 Nagyobb szigorítások már valószínűleg nem lesznek, tehát távoktatás sem, így pedig a szóbelit meg is fogják tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!