Fura lenne facebookon ismerősnek jelölni az egyik tanáromat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 21:15
11/15 anonim válasza:
Én kínosnak érezném, mert ez azt jelzi, hogy nem jól mértem fel a kettőnk közti kapcsolatot, de attól még neked nem kötelező, hogy az legyen, nem vagyunk egyformák.
12/15 A kérdező kommentje:
Bejelöltem, visszajelölt, szóval a kérdés már nem aktuális. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2021. jún. 13. 13:36
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező én néhány tanáromat élőben kérdeztem meg a suliban, hogy ha én bejelölném ismerősnek facebookon, akkor visszaigazolna-e? És azt mondta, hogy természetesen.
14/15 anonim válasza:
Szóval élőben is meglehet kérdezni a tanárokat a suliban és akkor nem kell azon filozófálnod, hogy fura lenne-e, vagy nem lenne fura, ha te bejelölnéd facebookon a tanárodat.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is nézd meg, hogy vannak-e diákok az ismerősei között, ha igen, akkor nyugodtan jelöld be, aztán vagy visszajelöl, vagy nem. De ha nincsenek, akkor inkább hagyjad. Én is bejelöltem annak idején pár tanárt, de nem mindegyiket, de volt olyan is, hogy engem jelölt be egy tanár. Ő elég laza volt, szerintem feldobott neki a facebook, és gondolta miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!