Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Küldtek már be titeket az...

Küldtek már be titeket az igazgatói irodába? Miért?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

ált. suli 4.-ben. Nagyon csúnya szóval illettem a helyettesítő tesitanárt. És hát volt "jóakaróm" az osztályban.

Elmentem az irodáig, álldogáltam a folyosón kicsit, majd visszamentem órára.

2021. jún. 8. 07:49
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk az osztályfőnökünk volt ráfüggve a festett körömre, akkor még a műköröm nem volt divat. Mindig morgott, ha ki volt festve, na meg a hajat sem lehetett festeni. Egyik barátnőm, aki nem volt az a hangos lázadó, de mégis centis körmöt növesztett és feketére festette mindig. Nem voltak jóban. Egy szőke osztálytársnőm pedig bevallotta, hogy neki valójában nem ennyire világos a haja, de a nyári szünetről már ezzel a színnel jött (1-2 árnyalattal világosabb, mint a természetes) és azért nem veszi észre az oszi. Szerencsére igazgatóhoz nem küldött. Délutáni angol/ infó órára még sminkeltünk is :)
2021. jún. 8. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Március 15.-ére a felvonulásra az egyik testvértelepülési iskolának táblát kellet rajzoljak. De végül a tanáriban csináltam, mert ott nagyobb volt az asztal. :)
2021. jún. 8. 09:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bunyó miatt.
2021. jún. 8. 12:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Anno általánosban egyik osztálytárs kidobott egy széket az ablakon, és nem akarta a tanárnak megmondani, hogy ő volt meg az osztály sem, és pár gyereket felküldött a tanár az igazgatóiba, engem is mert általában én is ilyen hülyegyerek voltam és mind igazgatóit kaptunk, mert neki sem mondtuk meg, ki volt.
2021. jún. 8. 13:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban 7.-es koromban

Megvertem az új lányosztálytársam mert folyton felidegesített.Beköpött minket egy 8-as srác és az igazgatóiban kötöttünk ki.Mázlim volt mert nem volt ott az igazgató csak a helyettese.Én nem kaptam semmit ,de a csaj és az osztály igen 😂😂

2021. jún. 8. 13:25
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Középsuliban a tanárommal ugyan arra az osztálytársamra hajtottunk, amiből volt feszültség - egyszer beszólt, én visszaszóltam kicsit durvábban, na ekkor akart leküldeni, és visszakérdeztem: BIZTOS?! Leesett neki, hogy ő járna rosszabbul, így nem kellett lemennem :)
2021. jún. 14. 21:05
 18/19 anonim ***** válasza:
hógolyóztunk,és véletlen eltaláltam az igazgatót,de utána ő is visszadobott szóval jó arc volt,de ezt egy másik tanár is látta(csak azt h én dobtam) és bevitt az irodába,elmondta,aztán az igazgatóval jól pofánröhögtük a tanárt
2021. jún. 25. 23:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt szívesen láttam volna élőben, 18, vicces lehetett.
2021. jún. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!