Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehetséges egy sorozatban...

Hogy lehetséges egy sorozatban, hogy érettségin megbuktak a gyerekek és ezért mind visszamentek a gimibe?

Figyelt kérdés

Nyáron ránéztem a Középsuli c. sorozatra, láttam, hogy mindenki megbukott érettségin.

Most visszanéztem, hogy létezik e még a sorozat és látom, hogy még mindig van, tehát még mindig középiskolások.

Ez hogy lehet?

2021. jún. 7. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Az egy sorozat... Érted? Fikció! Nem igazi.
2021. jún. 7. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még általánosba jártam amikor először láttam, hogy van ilyen. Már egyetemista vagyok. Nyilván nem középiskolások már ők sem, viszont színészek és kell a meló ez pedig egy közepesen sikeresnek mondható sorozat. (Oké, szar, de te is ismered, én is ismerem, a szereplőknek lett valamennyi hírnevük) Igyekeznek annyi pénzt kihozni belőle, amennyit lehet. Egyébként nem hiszem, hogy amikor kezdődött 14-15 évesek lettek volna mindannyian.
2021. jún. 7. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Sorozat. Azaz fikció, kitaláció, mesevilág, illúzió, ábránd, képzelgés... science fiction... ennyi
2021. jún. 7. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
A másodiknak nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. jún. 7. 14:03
 5/5 anonim válasza:
100%
Jujj az a sorozat...
2021. jún. 29. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!