Egyetemi tanárok! Volt már dolguk részeg hallgatóval? Hogy kezelték őket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 16:47
1/10 anonim válasza:
Hazaküldi, és megkéri, hogy többé ne látogassa az óráját, vagy jelzi a problémát a kari tanácsnak, és fegyelmi lesz belőle.
2/10 anonim válasza:
Fordítva is érdemes lenne feltenni a kérdést! :D
3/10 A kérdező kommentje:
#2 Te tapasztaltál már ilyet?xd
2021. jún. 5. 08:33
4/10 anonim válasza:
Igen, volt már részeg az oktató (fiatal tanársegéd).
5/10 anonim válasza:
#4 Fiatal tanársegéd? Nálunk egy negyvenes tanár részeg rendszeresen :D
6/10 A kérdező kommentje:
Sok tanár miért vedel annyit??
2021. jún. 12. 21:03
7/10 anonim válasza:
#6 Jó kérdés... Meg én azt nem értem, hogy miért órán... Mert azon kívül nekem mindegy mit csinál.
8/10 A kérdező kommentje:
#7 xd
2021. jún. 12. 21:13
9/10 anonim válasza:
Én is tanárról tudok. Csak mondják, hogy részeg, de az alapján, ahogy megy a folyosón, simán elhiszem. :D
Sajnos orvosról is hallottam, akiről mindenki tudja a városban, hogy kijár a kocsija csomagtartójához vedelni rendelés közben.
10/10 anonim válasza:
Egyébként azt hittem, az lesz a kérdés, hogy egy tanár meg egy hallgató találkoznak egy szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!