Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársam szerintem...

Osztálytársam szerintem pukizik órán, mit reagáljak?

Figyelt kérdés

Jár az osztályunkba egy ilyen tipikus, magát mindenki felett állónak képzelő, magamutogatós, flegma csaj, de ma szerintem nagy bajban van.

Tök csendes egész nap, előttem ül és ma már az elmúlt 2 órán harmadjára csapott meg fingszag szerűség az irányából, padtársam is érezte, és ezek közül kettő után felállt és az ablakot is kinyitotta és közben mondta a padtársának hogy nincs bent levegő. 😂😂 Marhára átlátszo sztem.

Gondolkodom hogyha lesz kövi szaghullám a korábbi sérelmekért valahogy beoltom a többiek előtt... Vagy szerintetek túlzás lenne? Mert nagyon elhiszi magáról, megérdemelne egy kis kinevetést.

2021. máj. 27. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A flegma nem ezt jelenti. Te a beképzeltre gondolsz.
2021. máj. 27. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Abban, hogy valaki szellent semmi szégyelni való nincs. Annak ki kell jönnie. Teljesen természetes folyamat. Ugyanúgy mindha valaki kakil vagy pisil. Nem értem, hogy ezen mi a nevetséges. Valószínű, hogy azért szellent oda mert valami baja lehet. Nem biztos, hogy csak a hasa fog menni. Lehet az nagyobb probléma eloje is. Nyilván nem direkt csinálja a teremben. Teljesen természetes emberi folyamat kar ebből gúnyt űzni. Mindenki csinálja.
2021. máj. 28. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!