Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi van ha érettségi megtekinté...

Mi van ha érettségi megtekintésre nem megyek be? A világon semmi, gondolom?

Figyelt kérdés

Állítólag kötelező. És ha nem megyek be mi lesz?

Minden helyben írt dogám ötös lett, és marhára nem érdekel hogy hány ponttal ötös, mik a hibák-jobb úgyse lehet az ötösnél.

Innentől fogva mit nézegessek rajta?

meg az se értem hogy lehet kötelező. Nem vagyok már az iskola tanulója, április végén mint 12. évfolyamos végzős befejeztem tanulmányaimat.

2021. máj. 25. 13:03
 1/8 anonim válasza:
100%

Nem kötelező.

Érdemes lehet elmenni a megtekintésre, ha szeretnél majd a jövőben felsőoktatatásban tanulni, mivel a felvitelinél nem az osztályzat, hanem a százalék számít.

2021. máj. 25. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:

"hanem a százalék számít."

Azt is látom a krétában már most is. százalék pont és jegy mindent látok.

2021. máj. 25. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségit látod a krétában? Érdekes,én most érettségiztem, és tudomásom szerint nem adhatnak ki adatot x idő előtt. Ha kiderul hogy felraktak a krétára elegge nagy bajuk lehet belőle.
2021. máj. 25. 13:16
 4/8 A kérdező kommentje:

"Ha kiderul hogy felraktak a krétára elegge nagy bajuk lehet belőle."

ez már az ő bajuk nem az enyém.

2021. máj. 25. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt valahogy nehezen hiszem el, hogy az adott idő előtt elmondtak volna az eredményeket.
2021. máj. 25. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok szaktanár megosztja az érettségi eredményeket a diákjaival. Miért ne tehetné?
2021. máj. 25. 14:50
 7/8 A kérdező kommentje:
teheti nem teheti azt én leszarom nem az én dolgom. az eredményeket már tudom nekem ez a lényeg
2021. máj. 25. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:

A tanárok pont lesz.rják, hogy te bemész megtekintésre vagy sem. Nem te teszel nekik szívességet, ha menézed és lefotózod a dolgozataidat. Megtekintés időpontja után 5 nappal véglegesek lesznek az érettségi eredményeid és nem lehet rajta változtatni. Természetesen ha egy egyetemi felvétin 1 ponttal lemaradsz az államilag finanszírozott helyről akkor ne legyél mérges, mert nem nézted át a dolgozataidat az esetlegesen járó pontokért.

A krétában biztos, hogy az érettségi eredményeidet látod? Max üzenetként tudom ezt elképzelni.

2021. máj. 27. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!