Lehet hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Idén kezdtem gimibe járni,és nemrég oda jött hozzám egy fiú aki eggyel felettem jar,hogy hogy tetszik-e a suli stb... Azt mondta hogy csak mert érdekelte az újak véleménye is,de nem tudom.Eléggé úgy tűnt mintha ez csak egy urugy lett volna,hogy beszelgessunk.Szerintetek bejövök neki vagy lesz ennek folytatása is?2021. máj. 22. 23:11
1/4 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megmondani. Figyeld, történik-e majd még valami. Ha látod, legközelebb te is odamehetsz hozzá beszélgetni, és majd úgyis alakulnak a dolgok.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy átlagosan a felsőbb éves fiúk ráhajtanak az új lányokra középsuliban.
De simán lehet, hogy csak tényleg barátkozni akar az újakkal, én következő tanévben leszek gimis, van évfolyamcsoportunk és eddig 4felsőbbéves szivárgott be közénk, hogy kb-ra kiderítse, hogy milyenek vagyunk. Nem akartak felszedni senkit (legalábbis nem úgy tűnt, chatelni sem chatelt valami sokat), csak szimplán érdekeltük őket.
4/4 anonim válasza:
Hát, nekem is ürügynek tűnik. Alapból, ha valaki unszimpi, ahhoz nem mész oda; ha veszi a fáradságot, hogy megszólítson és beszélgessen veled, az jelent valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!