Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárom ki van akadva a...

A tanárom ki van akadva a nevemen (Viktória) szerintetek normális az ilyen?

Figyelt kérdés
Iskolát váltottam. Ez a nő egy igazni libernyák, kifejtette, hogy a szüleim hülyék, és hogy ő soha nem nevezné a gyetekét győzelemnek, mert ez a háborús név csak gyűlöletet szül... előbb nevezné a gyermekét békének... ráadásul azóta Veronikának, meg Rékának szólít, teljesen kiakaszt. Mit lehet az ilyennel csinálni?

2021. máj. 11. 23:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Találj ki neki is valami szar nevet, ami nem az övé. Pl Klotild vagy Jutocsa. Mindig amikor rossz neveden szólít vágj vissza, hogy ,,Rendben Klotild néni!”
2021. máj. 12. 02:08
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép neved van. Kérd meg, hogy a nevedet szólítson mert ez nagyon csúnya dolog amit csinál.
2021. máj. 12. 05:22
 13/28 anonim ***** válasza:
46%

Ez biztos, hogy kamu kérdés. Veronika jelentése győzelmet hozó, az mennyivel lenne jobb, mint a győzelem.

Máshol éld ki a frusztrációdat Kérdező...

2021. máj. 12. 06:44
 14/28 A kérdező kommentje:
Nos ez egy elék begyöpösödött biosz tanár, lehetséges, hogy nincs kislexikon a fejében a nevek jelentéséhez... miért "élném ki a frusztrációmat"?...
2021. máj. 12. 07:09
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

Viktóroa: ez ugye csak elírás?

Nem mindegy, hogy Jézuska, vagy géppuska...

2021. máj. 12. 07:14
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek különleges neve van, amit ha becézel, egy másik anyakönyvezhető és gyakoribb kereszt évet kapsz. Amikor a tanárok így szólították, akkor ő is más néven szólította a tanárt. Ha szóvá tették, akkor ő is mondta, hogy neki se az a neve, ahogy szólították.
2021. máj. 12. 07:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen elírás... gyorsan pötyögtem ejszaka es sírás közben... az vesse rám az első követ aki még nem pötyögött félre semmit...
2021. máj. 12. 08:47
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiakadni miatta, a tanárod idióta. Nekem volt egy tanárom, aki mindenkinek beszólt, akinek nem “magyaros” neve van, hanem pl Vanessza, Karím...ilyenek. Engem is piszkált, nem a saját nevemen hívott, és mindig eljátszotta hozzá, hogy nem tudja észben tartani ezt a külföldies nevet (pedig nem is olyan nagy szám, Claudia vagyok, ő meg kittitől kezdve a katán át minden k-betűs néven hívott, csak a sajátomon nem.) Amikor már elegem lett belőle én szóltam anyámnak, hogy csináljon már valamit, be is ment, jól leteremtette. Persze ez csak anyatigris-szerű szülőkkel működik, nem tudom a te szüleid milyenek.

Egyébként nagyon szép neved van, nekem nyáron születik a kislányom, ő is Viktória lesz :) (én Viktória brit királynő miatt választottam ezt a nevet, Sissy után a kedvenc uralkodónőm)

2021. máj. 12. 09:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
"Igen, tanár úr!"
2021. máj. 12. 09:35
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a saját neveden szólít, nem reagálsz.

Ha megkérdezi miért nem, megmondod, hogy "Mert én Viktória vagyok, de maga valami Rékát hívott."

Amúgy az ilyenekről jó lenne hangfelvételt csinálni.

2021. máj. 12. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!