Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nehéz elérni földrajz érettség...

Nehéz elérni földrajz érettségin a kettest?

Figyelt kérdés

Nem az erősségem a földrajz, de muszáj voltam ezt választani, mert matekból felmentettek és kellett egy másik tárgy. A topográfia egész jól megy, azt jól be tudtam gyakorolni, de kb. itt meg is állt a tudomány. A kettesért megyek, de nagyon félek, hogy nem lesz meg.

Valami tipp, jó tanácsa van-e valakinek?

2021. máj. 10. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, itthon mégis 50-60%-ot érek el ha gyakorlok szóval nem kell félned
2021. máj. 10. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem tanulsz,akkor nehéz.Amúgy ha szereted,meg van fogalmad mi merre,akkor könnyű.
2021. máj. 10. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. máj. 10. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi, én, aki odavagyok érte, emelten 75%-ot hozok különösebb készülés nélkül, igaz, én órán rengeteget jegyzetelek, meg mindig 1-2* átolvasom a vázlatot óra előtt, óra után még belejavítok. Sok videót nézek meg olvasok hobbiból, mert kb megszállottja vagyok.

Szerintem a középszint nem nehéz, lehet atlaszt is használni egyes részeknél+ van benne olyan feladat, ami kép/forrásértelmezés kb, a legnagyobb része még olyasmi, amit általános sulis föcin is tanulhattál már.

Nyugi, meglesz az!

2021. máj. 10. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Na, sikerült végül szerinted? 😇
2021. máj. 12. 02:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nem volt nagy tudomány, aki itt nem ért el kettest az totál analfabéta mert én semmit nem tanultam de ez a feladatsor....

Nem fogott ki csöppet sem.

2021. máj. 12. 02:38
 7/8 A kérdező kommentje:
4-es lett emberek, mégsem vagyok olyan buta.
2021. máj. 31. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
64%

Gratula!

Nekem viszont csalódás, 5-ös, de vagy 10-20%-kal rosszabb, mint gyakorlásnál szokott lenni😔

2021. máj. 31. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!