Nehéz elérni földrajz érettségin a kettest?
Nem az erősségem a földrajz, de muszáj voltam ezt választani, mert matekból felmentettek és kellett egy másik tárgy. A topográfia egész jól megy, azt jól be tudtam gyakorolni, de kb. itt meg is állt a tudomány. A kettesért megyek, de nagyon félek, hogy nem lesz meg.
Valami tipp, jó tanácsa van-e valakinek?
Kinek mi, én, aki odavagyok érte, emelten 75%-ot hozok különösebb készülés nélkül, igaz, én órán rengeteget jegyzetelek, meg mindig 1-2* átolvasom a vázlatot óra előtt, óra után még belejavítok. Sok videót nézek meg olvasok hobbiból, mert kb megszállottja vagyok.
Szerintem a középszint nem nehéz, lehet atlaszt is használni egyes részeknél+ van benne olyan feladat, ami kép/forrásértelmezés kb, a legnagyobb része még olyasmi, amit általános sulis föcin is tanulhattál már.
Nyugi, meglesz az!
Hát ez nem volt nagy tudomány, aki itt nem ért el kettest az totál analfabéta mert én semmit nem tanultam de ez a feladatsor....
Nem fogott ki csöppet sem.
Gratula!
Nekem viszont csalódás, 5-ös, de vagy 10-20%-kal rosszabb, mint gyakorlásnál szokott lenni😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!