Holnap üresek lesznek az általános iskolák vagy ugyanúgy tele lesznek ahogy szoktak?
Holnap reggel 8.00-kor „becsengetnek „ az ált isk alsó tagozatának. A szülők a járványhelyzetre hivatkozva otthon tarthatják a gyereket és ez igazoltnak lesz tekintendő.
Sokan üres, lézengő kongó épületeket vizionálnak.
Mások (én is) azt mondják csak a pofája jár mindenkinek holnap ugyanúgy viszi a kölkét mindenki, mindegy mit pofázik ma a fotelból.
Melyik lesz?
TASZ: a szülők büntetlenül megtehetik, hogy nem küldik iskolába gyermekeiket
Ezt az Oktatási Hivatal is megerősítette.
ezzel együtt tele lesznek a sulik itt és most megmondom
Nálunk kb. a fele viszi a gyereket, de holnap majd pontosan kiderül.
A létező minden módon megnehezítették, hogy otthon maradhasson a gyerek, nálunk pl. csak a házit fogják megkapni, jegyet nem kapnak, és ha összegyűlik az éves 250 óra, akkor osztályozó vizsgát kell tennie.
"Nálunk kb. a fele viszi a gyereket, de holnap majd pontosan kiderül."
Na ez az hogy ma még a fele-zöme azt mondja hogy nem, aztán holnap meg tele lesz minden...
"nálunk pl. csak a házit fogják megkapni, jegyet nem kapnak, „
Amennyiben van már min 3 db jegye a tárgyból nem is kell több jegy mert zárható ennyivel is.
Én viszem a gyerekemet (2. osztály) az iskolába. Az iskolában szeptember óta kötelező a maszk (a tesióra kivételével). A 24 fős osztályból öten jelezték az osztálycsoportban, hogy otthon maradnak. Majd ez holnap reggel kiderül.
A múlt hétvégén (szuper idő volt nálunk) az egyik nagy játszótéren voltunk. Rengeteg gyerek volt ott, köztük a fiam osztálytársai. Én adtam a gyerekemre maszkot, de sok gyereken nem volt.
Mi nem félünk annyira a vírustól, mint mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!