Ha lefogyok, akkor nem fognak a beceneveimen hívni?
Túlsúlyos vagyok, és van az iskolában pár becenevem, ami a kövérségemre utal. Egyébként akik ezeken hívnak azok nagyrészt haverok, tehát nem ilyen "bully"-ba megy át, de azért néha idegesítő.
Viszont januárban életmódot váltottam, és azóta már elég sokat fogytam, de még annyira nem látványos. Ha teljesen lefogyok szerintetek abbahagyják?
Lehet, de az is lehet hogy szimplán átváltanak valami másra.
Ha haverok, akkor nyugodt hangnemben mondd el nekik (a piszkálódásnak az a lényege, hogy felhúzzanak, ezért semmiképp se akadj ki), hogy ez neked rosszul esik, és már kezd túl sok lenni.
Majd kiderül. Ha már mindenki megszokta a becenevet, akkor nem fog változni.
Van egy ismerősöm, aki már 20+ éves hölggyé érett, de még mindig hugicának hívják a barátai, sőt sok felnőtt is a környezetében.
Nekem viszont lett egy gúnynevem, miután (kórosan) lefogytam.
Azelőtt simán a nevemen hívtak, aztán az osztály rámakasztotta a Rex, Rexi nevet (nagyon kreatívan az anorexia szóból). Utáltam, hogy egy betegségből is viccet csinálnak, nagyon rosszul esett.
Leírtad, hogy zavar és a haverjaid csinálják.
Akkor miért nem kéred meg, hogy offolják magukat mert NÉHA de esetenként igen (haha) zavar.
Barátaid, abbahagyják
Akkor mondd el, újra és újra.
Magyarázd el, hogy nem csak a lusta ember hízik el, hanem lehet lelki eredete is. A cukkolás nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!