Miért írja mindenki ezen az oldalon hogy nem lesz április 19.-én nyitás?
Elhiszem hogy félnek, de a tények nagyon a nyitás felé billentik a mérleget.
- Belefoglalták egy KORMÁNYRENDELETBE, hiába mondja pár ember, hogy mindig mondták a nyitást, aztan úgysem lett, sosem foglalták ezt a Magyar Közlönybe, kivéve most.
- Orbán elég egyértelműen kijelentette tegnap, hogy korlátozásokkal max már csak lassítani lehet a vírust, megállítni nem. Ezért készüljenek a pedagógusok a nyitásra 19.-én.
- Emellett nem viccből oltják a tanárokat, ha nem akarnák tényleg megnyitni, akkor nem vették volna előre őket, hanem oltanák tovább csak a 65+-osokat.
Sok érv (tény) szól a nyitás mellett.
De valóban nem volna célszerű kinyitni ha nem akarjuk magunkat tökön rúgni.
Naponta új rekordot dönt a halálozás, sokan lesznek coviddal diagnosztizálva..
Én örülnék ha nem lenne nyitás, már az emberek egészségi állapota miatt is, de sajnos erősen a nyitás mellett állnak..
Ja és a korházak meg kb tele vannak, anyukám és apukám is klinikán dolgozik - takarító és beteghordó - és a saját szemükkel látták.. nem medvemonda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!