Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha egy végzős covidos lesz az...

Ha egy végzős covidos lesz az ápr 19-i iskolanyitás ideje alatt-ráadásul az iskolában szedi össze és emiatt (kötelező karantén) elúszik az írásbeli érettségije, azért ki lesz a felelős?

Figyelt kérdés
Mert az orvos igazolás ez esetben semmit se ér, lehet vinni egy semmitérő papírt, de attól még az írásbeli lemegy amikor lemegy és ott lesz aki ott lesz.....
2021. márc. 30. 16:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Még el sem kaptad a covidot de már arról írsz ki kérdést, hogy mi lesz ha...
2021. márc. 31. 20:49
 32/47 anonim ***** válasza:

Olyan nincsen, hogy idèzd már be!!!! Értsd már meg. Beidézni pl. A rendőrségre vagy a bíróságra szoktak. Ez az idézés. - Idézd be, Kiss Jóskát, kihallgatásra!

Amit te szeretnél azt úgy mondjuk, hogy légyszives idèzd, hogy hol írtam ilyet. Vagy mutasd meg, hogy hol volt ilyenről szó. Tehát az idèzd be kifejezést elő személyre használjuk, élettelen dolgokra vagy mondatokra nem.

Aztán lehet itt több válaszolòval hőbörögni, attól még te vagy az aki nem megfelelő mòdon használja az ékes anyanyelvét!

2021. ápr. 1. 19:56
 33/47 A kérdező kommentje:

"Olyan nincsen, hogy idèzd már be"

XVIII. századi nyelvészeti irányzat a strukturalizmus, ennek része a Freiwilligkeit.

Jó 200 éve ALAP a nyelvészetben és a nyelvben hogy NINCS OLYAN hogy "nem létezik".

Ha egy adott nyelvi beszélő HASZNÁLJA AKKOR LÉTEZIK.

Evidens, mert HASZNÁLJA...

erről ennyit.

Barom.

2021. ápr. 2. 09:20
 34/47 anonim ***** válasza:
Tehát te Kedves Kérdező, egy nyelvùjìtò vagy!
2021. ápr. 2. 09:32
 35/47 anonim ***** válasza:
Majd ha a magyar érettségidet javítják akkor is ezt mond XD
2021. ápr. 2. 09:44
 36/47 A kérdező kommentje:

" egy nyelvùjìtò vagy!"

Mindannyian azok vagyunk. MINDANNYIAN.

A falusi zöldséges aki nákol nék helyett az is, az aluljárós c**áány aki tessóziik az is-mind.

2021. ápr. 2. 09:47
 37/47 A kérdező kommentje:

"Majd ha a magyar érettségidet javítják akkor is ezt mond "

Nem mondok én semmit, a próbaérettségim 95%-os lett.

Lósz***r az egész. egy vicc.

2021. ápr. 2. 09:47
 38/47 anonim ***** válasza:
#37 Jajj de jó neked, nekem csak 28%-os lett a próbaérettségim úgy, hogy világ életemben ötös voltam magyarból😒
2021. ápr. 2. 10:28
 39/47 anonim ***** válasza:
Ne keverd a nyelvjárást a nyelvùjìtással! Nyelvùjìtás pèldául az amikor a tündér szóból kialakult a Tünde név. Te semmit sem találtál ki, csupán csak rosszul használod!
2021. ápr. 2. 12:24
 40/47 A kérdező kommentje:

"Ne keverd a nyelvjárást a nyelvùjìtással!"

nem keverek én semmit semmivel. te vagy tájékozatlan, ennyi.

az itteni bukni-veszteni nem tudó, pitiáner kihanemén típusú, tudatlan fotelproli szokásos példánya vagy semmi több.

ez vagy.

2021. ápr. 2. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!