Ha egy végzős covidos lesz az ápr 19-i iskolanyitás ideje alatt-ráadásul az iskolában szedi össze és emiatt (kötelező karantén) elúszik az írásbeli érettségije, azért ki lesz a felelős?
Olyan nincsen, hogy idèzd már be!!!! Értsd már meg. Beidézni pl. A rendőrségre vagy a bíróságra szoktak. Ez az idézés. - Idézd be, Kiss Jóskát, kihallgatásra!
Amit te szeretnél azt úgy mondjuk, hogy légyszives idèzd, hogy hol írtam ilyet. Vagy mutasd meg, hogy hol volt ilyenről szó. Tehát az idèzd be kifejezést elő személyre használjuk, élettelen dolgokra vagy mondatokra nem.
Aztán lehet itt több válaszolòval hőbörögni, attól még te vagy az aki nem megfelelő mòdon használja az ékes anyanyelvét!
"Olyan nincsen, hogy idèzd már be"
XVIII. századi nyelvészeti irányzat a strukturalizmus, ennek része a Freiwilligkeit.
Jó 200 éve ALAP a nyelvészetben és a nyelvben hogy NINCS OLYAN hogy "nem létezik".
Ha egy adott nyelvi beszélő HASZNÁLJA AKKOR LÉTEZIK.
Evidens, mert HASZNÁLJA...
erről ennyit.
Barom.
" egy nyelvùjìtò vagy!"
Mindannyian azok vagyunk. MINDANNYIAN.
A falusi zöldséges aki nákol nék helyett az is, az aluljárós c**áány aki tessóziik az is-mind.
"Majd ha a magyar érettségidet javítják akkor is ezt mond "
Nem mondok én semmit, a próbaérettségim 95%-os lett.
Lósz***r az egész. egy vicc.
"Ne keverd a nyelvjárást a nyelvùjìtással!"
nem keverek én semmit semmivel. te vagy tájékozatlan, ennyi.
az itteni bukni-veszteni nem tudó, pitiáner kihanemén típusú, tudatlan fotelproli szokásos példánya vagy semmi több.
ez vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!