Mégse lesz itt 19-én semmiféle nyitás? Ld Szlávik Merkely Kásler és a MOK eheti ERŐS nyilatkozatai.....
Hát nem lesz itt nyitás... ez evidens...
Szlávik János: Semmiféleképpen nem lehet enyhíteni most
Merkely Béla azt kérte, hogy még másfél hónapig tartsunk ki
Kásler: Legkorábban május végén lehet nyitni
MOK-titkár: Mintha a közvélemény és a döntéshozók nem fognák fel a baj mértékét
Szlávik János szerint 2-3 millió beoltott ember még nem elég ok a nyitásra
"Azt is mondta Szlávik, hogy az ország „átoltottsága messze nem engedi meg, hogy egyelőre nyissunk.” Szerinte amikor a járványt befolyásolja az átoltottság, az körülbelül 2-3 millió ember, de
nyájimmunitás mégiscsak 6-7 millió embert jelent. Ettől még messze vagyunk."
elég erős üzenet a Zorbánnak, főleg a fidessnyik SZláviktól
A médiában az volt, hogy az iskolák legkorábban április 19-én nyitHATnak. Feltételes mód. Nem értem, hogy itt a gyakorin miért kezelik ezt a dátumot kőbe vésettnek. Napi tíz kérdés ebben a témában igazán szórakoztató.
Nem tök mindegy neked, hogy három hét múlva vagy egy hónap múlva vagy csak szeptemberben nyitnak az iskolák?
"k. Feltételes mód. Nem értem, hogy itt a gyakorin miért kezelik ezt a dátumot kőbe vésettnek."
Mondjuk tán azért mert megjelent közlönyben kormányrendeletben NEM FELTÉTELES MÓDBAN.
"A médiában az volt, hogy az iskolák legkorábban április 19-én nyitHATnak"
A rendeletben a NYITNAK szó szerepel és nem a NYITHATNAK.
"Az van, amit Cili mond."
Hát ha az van, az gáz, mert ő a minap újra elővette a "legalább 50%-os oltottságot"....
mint a nyitás feltétele.
egyébként meg nem az van amit a cili mond, az a nő egy üres báb (na nem mintha az alkesz Kásler nem lenne az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!