Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik jon be nektek jobban?...

Melyik jon be nektek jobban? az onlie oktatas vagy a normal oktatas?

Figyelt kérdés

nekem szemely szerint egy ideig az online volt a jo, de aztan 2-3 het utan mar uncsi volt es kicsit hianyzottv a normal... aztan nagyon. de vegulis elvagyok vele, nem nagy gond

meg termeszetesen mind2nek megvannak a maga elonyei, hatranyai

nektek?

2021. márc. 25. 15:13
A kérdező szavazást indított:
offline (normal) tanitas a jobb!
online a jobb!
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Online.

Miért?Mert nem kell reggel kelnem hogy kimehessek a -50 fokokba azért,amit amúgy is megkapok.

Eleve nem tudnak normálisan tanítani,és a rendszer egy kalap...Nézz Finnországra,meg nézz ide. Ég és Föld. Emberség hiányzik,emberhez való normális hozzáállás nincs. Ezért menjek be?

Hlye szabályok. Ki akar olyan szabályok alapján élni,amiket egy birka írt meg anélkül,hogy belegondolt volna egyáltalán?Jó,el kell viselni,mindenki elviseli. Tipikus magyar hozzáállás. Tűrés.

Nem kell sok olyan emberrel találkoznom,akivel nem akarok. Gyakori mondás,hogy jajj barátok,stb. Azokkal lehet találkozni sulin kívül is,és ha valóban jó barát,akkor úgyis összedobjátok. Különben is,ha találkozol egy barátoddal,akkor melyik helyszínt választanád?Egy iskola,vagy a kedvenc helyetek,ahol szoktatok lenni?Na ugye.

2021. márc. 25. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Illetve kimegyek reggel a -50be,ha van miért. Tehát félreértés ne essék.
2021. márc. 25. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Online.
2021. márc. 25. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Inkább a normális tanítás. Otthon sokan elkényelmesednek, nem tanulnak, és ezt magamon is tapasztalom. Suliban sokkal proaktívabb vagyok, figyelek órán, követem az órát, a tanárt. Nagy önfegyelem kell ahhoz, hogy online is ugyanannyira szorgalmasan tanuljon az ember, mint a suliban. Ez az önszorgalom viszont sokakban nincs meg.
2021. márc. 25. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
4-es vagyok. Persze az elején tök jó, hogy nem kell olyan korán kelni, suliba menni, stb, de aztán a hátrányok túlsúlyba kerülnek, motiváció-hiány, stb. És aki nem tanul folyamatosan, kiesik a ritmusból. Jelenléti oktatásnál mindenképpen több ragad a tanulóra, és az elvárások is nagyobbak a jelenlétinél, így a gyerekek is kénytelenek teljesíteni, míg online tanítás esetén sokan elhanyagolják a tanulást.
2021. márc. 25. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
2021. márc. 25. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Végzős vagyok és szinte egyedül tanulom a tételeket, egy csomó dolgot nem értek, nem tudom élőben megkérdezni, hogy ez meg ez mit jelent, csak messengerben de úgy kevésbé leszek informálva, mintha az iskolában rendesen tanítgatnának.
2021. márc. 25. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Első, milyen most az időjárás ott Ojmjakon-ban?
2021. márc. 25. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Egész jó csak alig indul a generátor...dizeles...a router árammal megy.
2021. márc. 25. 16:32
 10/12 A kérdező kommentje:

#8 most irta le

am koszisztek a valaszokat, latom a tobbseg szerint offline jobb, de igazabol mint mondtam mind2nek kb. ugyanannyi az elonye es a hatranya

ment mindenkinek a zold

2021. márc. 25. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!