Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az hogy lehet, hogy 4.1-es...

Az hogy lehet, hogy 4.1-es lett az átlagom, mégsem kapok tanulmányi ösztöndíjat, míg más már 4.0-ával is kap 20 ezret?

Figyelt kérdés
Ma küldték az ösztöndíj eredményeit, az én Neptun kódom nincs benne a táblázatban.

2021. márc. 18. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk összesen 18 ember kapott (a teljes szakon) és a legalacsonyabb átlag 4,9 volt.
2021. márc. 18. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Ösztöndíj indexben benne van a kredit szúlyozás is, a tanulmányiban nincs.
2021. márc. 18. 19:55
 13/17 A kérdező kommentje:
A súlyozott átlagom még jobb lett, mint a sima.
2021. márc. 18. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

ELTE?

Mert én oda járok (TTK) és teljesen máshogy számolják, nem a tanulmányi átlag alapján.

Egy adott érdemjeggyel teljesített tárgyért jár egy bizonyos pénzösszeg, ami attól függ, hogy hányan teljesítették a félévben az érdemjeggyel, és mennyi kredit járt érte.

Ezeket az összegeket össze kell adnod.

Félévenként meghatároznak egy minimum pénzösszeget is, amit a tárgyaidért járó összegek összeadásával kell, hogy elérj. Efelett jár csak ösztöndíj.

A tanulmányi osztály honlapján van az a táblázat, ami tartalmazza a tárgyakért járó összegeket.

2021. márc. 18. 21:46
 15/17 A kérdező kommentje:
De előző félévben még kaptam
2021. márc. 18. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
97%
De konyorgom, nezd mar meg a tablazatot! Felevente siman valtozik.
2021. márc. 18. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet, hogy az átlagod 4,1 de az ösztöndíjindexed kevesebb? Nekem pl. volt hogy nem teljesítettem egy tárgyat, minden más 5-ös lett. Átlagnak 5.0 van beírva, de az ösztöndíjindexem 4.35 volt csak. Meg ahogy már írták, van valami minimum kreditszám is.
2021. márc. 18. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!