11/16 A kérdező kommentje:
Én sem hiszem, hogy visszatérne a régi, covidizmus elötti élet
2021. márc. 10. 13:02
12/16 anonim válasza:
Amíg a kormány a 60 év feletti nyugdíjasakat oltja, akiknek egy dolguk lenne, hogy kib@szottul otthon legyenek, addig tényleg semmi nem lesz olyan, mint régen. A dolgozókkal, fiatalokkal kellene kezdeni, aztán mindenki mehetne a dolgára. Szerintem szeptemberben hibrid oktatással kezdünk, de a vizsgák már teljesen jelenlétiben lesznek.
13/16 anonim válasza:
12, ez azt jelenti, hogy elsősorban amíg én 30 éves dolgozó, egészséges fiatalként megkapom az oltást, addig a 67 éves édesanyám, aki volt daganatos nem kapja meg.
Pedig, ha én elkapnám a vírust, valószínűleg bajom se kenne, de édesanyám akár bele is halgatna.
+
A nagypapám nem mozdult ki, egy otthonban volt és ősszel elkapta a vírust, belehalt, bőven 60 feletti volt (85 éves).
Oltsák továbbra is az időseket és a krónikus betegeket előbb! Nem kell a makk egészséges fiatalokat a lista elejére venni.
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, az általános sulikba lehet, de a közép és fősulikba, egyetemekbe lehet hogy nem. Régebben is sok balhé robbant ki a felsőoktatásban. Jobb ha az egyetemisták otthon maradnak, még a végén forradalmat csinálnak😄. Olyan is volt a nem túl távoli múltban, hogy néhány srác egy egész ország átvételét letárgyalta, aztán meg is csinálták😄. Az SZFE-n is höbörögtek, nem kell ez a balhézás most.
15/16 anonim válasza:
13. Meg ez az ist jelenti, hogy kishíján leállt a kettes metró, annyian betegedtek meg tegnap kezdték oltani őket végre, de lehet már későn. Senkinek nem ígértek örök életet, szerinted miért van, hogy egy életkor után már a idős, rákos betegeket sem kezelik?!
16/16 anonim válasza:
15, ennek, amit most írtál, se füle se farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!