Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanar kerhet ilyet? van...

Egy tanar kerhet ilyet? van hozza joga?

Figyelt kérdés
Hogy kuldjek el neki egy videot magamrol amiben felmondom az anyagot? Arccal
2021. márc. 8. 12:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy kéri felmondani, hogy közben be van kötve a szemünk.

Van-e joga hozzá, vagy sincs, mindegy. Ő a tanár, ő adja a jegyet. Ha nem tetszik neki a felelet, akkor karót.

2021. márc. 8. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:
#11: nálad a PONT!
2021. márc. 8. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy mégis hogyan máshogyan kérne számon. Tudom, hogy nem tetszik, de a te érdeked is, hogy számonkérjenek.
2021. márc. 8. 16:16
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

#13: ezek úgy gondolják, hogy simán higgye el a tanár, hogy ő tudja, és írja be az ötöst... Arra a feladatra, amit esetleg itt a GYK-n csináltatott meg másokkal.

Tele a GYK olyan kérdésekkel/kérésekkel, hogy oldjuk meg a feladatot, írjuk meg a fogalmazást, keressük ki az információt, írjunk olvasónaplót, stb. stb. De még arra is lusták, hogy bepötyögjék a két-három kulcsszót a gugliba, ahol első-második találatra ott a megoldás a feladatra! Nem! Kiiírja ide, és MÁSOK csinálják meg helyette...

2021. márc. 8. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Egyfelől az a véleményem, hogy önmagában nem tudom mit ér az, ha egy videóban felmondod az anyagot. Akkor miért nem kapcsoltok kamerát és feleltet le normálisan? Pedagógiailag kíváncsi lennék a feladatra vagy szituációra, mert ez ilyen formában érdekes. Ha egy feladat része, nem hiszem, hogy sokáig őrizgetné, mert kell a tárhely.

Másrészt, ahhoz is simán van joga, hogy lásson, ahhoz is, hogy mondjuk kamerán megmutasd a környezeted, hogy nincs-e segítő vagy nincsen segédmonitor. Sokan jogászkodnak, miközben a digitális oktatás leképeződése a jelenlétinek, csak kamerán keresztül kommunikáltok, ha beszéltek. Mutassatok olyan embert, akinek nincsen ma már okostelefonja és ne tudná megoldani a netkapcsolatot: ha ilyen jellegű a probléma, az iskolában segítenek és onnan is tanulhatsz. Jogaid mellett kötelezettségeid is vannak, szerintem kár ezen akadékoskodnod.

2021. márc. 10. 09:32
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

#15: " Jogaid mellett kötelezettségeid is vannak, szerintem kár ezen akadékoskodnod."

Na ezt a mondatot sok kérdés alá be lehetne idézni! :-))))

Elképesztő, hogy hány ilyen kérdés van, amiben ezek a tanulni lusta tinik a jogaikat feszegetik.....

2021. márc. 10. 09:45
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
A tanárkák kiküldik elküldik a diákokat tàblafilcért, krétáért és egyebekért. Miért nem ők intézik?
2021. márc. 10. 18:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy feleltem le, hogy ONLINE, ÉLŐBEN becsukott szemmel. A tanár közölte normálisan, tudja h nem szeretjük azt, hogy kamerát kell bekapcsolni ezért 1esével feleltet le mindenkit (1 ember van bent a meet-en egyszerre) és takarjuk el az arcunkat :DD sapkát húzzuk le az arcunking vagy sálat stb. csak csukjuk be a szemünket és úgy mondjuk el. fura de így volt. nekem tetszett
2021. márc. 11. 20:08
 19/20 anonim ***** válasza:

18

Uram atyám :D

Mondjuk manapság akár már egy airpoddal a füledben is átverheted ezt a módszert...

Akik szerint meg észre venné a tanár hogy lapról-monitorról olvasod: 360pben veszed fel a videót és ott már nem lehet észre venni, ha kérdezi miért ilyen fos a minőség akkor: sry tanya netem van :D

Ha most lennék diák nagy ritkán eljátszanám ezeket az biztos :)

2021. márc. 13. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Elvileg van, bár én még ha az igazgató kérte sem kapcsoltam be, még élek xD
2021. márc. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!