Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Online óra közben énekelgettem...

Online óra közben énekelgettem, hogyan magyarázzam meg?

Figyelt kérdés
Mit tegyek most? Véletlen bekapcsolva maradt a mikrofonom és mindenki hallotta. mit csináljak???

2021. márc. 5. 15:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem utálnálak meg emiatt, meg nem lenne semmi rossz véleményem rólad. Inkább mosolyognék rajta, aztán másnapra meg már nem is emlékeznék. Ha fennakadnak rajta akkor meg sz*rd le őket magasról, minden csoda 3 napig tart (vagy addig se), pár nap múlva már nem fog rá emlékezni senki. :) Inkább fogd fel te is viccesen.
2021. márc. 5. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Tok aranyos, de megertelek. Rosszabb is lehetett volna, plane ha hires tudos vagy elo adasban.

Szoval nyugalom.

2021. márc. 5. 19:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát, hogy őszinte legyek, az egzisztencia

szót azért használtam, mert ez valóban a létezésemet befolyásolja, amit eddig felépítettem magamnak átvitt értelemben, hiszen végül is ennél már kevesebbért is váltottak iskolát! De azóta nem igazán lett cirkusz belőle, sőt még írt is egy lány, hogy milyen cuki volt. A tanár meg azt mondta, hogy máskor is ilyen performanszot vár el:)

2021. márc. 5. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, semmi gond nincsen! Szerintem is cuki lehetett. :) Kár volt ezen paráznod.
2021. márc. 5. 22:01
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem mi a baj. 'Bocsi, véletlen volt'. Ennyi. Senki sem.fogyatékos, hogy ne értse meg.
2021. márc. 6. 08:28
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

Hát attól függ, hogy mit énekelték, ha pl azt, hogy:

"Ó hogy baszná meg a tanár,

Utálom én ezt a picsát.

Szeret egyeseket adni,

Gyerekeket megbuktatni.

Ki van kapcsolva a mikrofon,

Hülyeségeket dalolok,

De, amit a tanárról mondtam,

Az úgy van és pont."

Elég kínos lenne. Osztálytársaid nem lennének bunkók, viszont pár igazgatóit kapsz előszületésnapi ajándékként :)

Bocsi a trollkodásért, de idegileg teljesen kész vagyok és muszáj valahol kiélnem magam.

2021. márc. 6. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Martin Garrix mixeket hallgatok órákon és Legozok és senkit se zavart, az elején megemlítették a Legos esetet. 😂
2021. márc. 6. 19:14
 18/20 anonim válasza:
100%
Szerintem röhögnek egyet rajta max., fél perc után meg már el is felejtik :D
2021. márc. 8. 02:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként káromkodtam órán úgy hogy be volt kapcsolva a mikrofon és nem vettem észre.

Na az kínos volt...

Amúgy, nyugi elfelejtik, max egy napig emlékeznek rá, utána meg elfelejtik.

2021. márc. 17. 21:53
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Én a helyedben bíznék abban hogy egy idő után elfelejtik😁
2021. márc. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!