Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tablóra gáz teljes vigyorgós...

Tablóra gáz teljes vigyorgós képet választani?

Figyelt kérdés
Egyik kép sem tetszik, az egyetlen ami tetszik minimálisan azon épp nevettem és fogaim is látszódnak ahogy mosolygom. Gáz ilyen teli mosolygós kép tablóra?
2021. márc. 5. 13:45
 1/7 GTA Laci ***** válasza:
100%
Nem, én is olyat választottam anno.
2021. márc. 5. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A fejedre mennyire zummoltak rá? Valakinek hatalmas a feje a képen, valakinek meg ici-pici.
2021. márc. 5. 13:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs rakozelitve
2021. márc. 5. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz,van akinek kimondottan jól all. Én nem választottam nevetőset mert jaj a fogam elől nem tök hibátlan ma már nevetöset tennék ki komor öreges a tablóképem :(
2021. márc. 5. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, es feldobja az egeszet.
2021. márc. 5. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mosolygós képeim nem tetszettek, viszont amin komor voltam azt imádtam. Szóval én nem mosolygok a képen. Van aki mosolygós képeszt választot. Nincs köbe vésve, hogy csak ilyen, vagy olyan lehet a kép!

Ha te épp kinyújtott nyelvvel akarsz rajta bandzsítani akkor olyan lesz a képed...

2021. márc. 5. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is idén ballagok, a 20 fotóból csak 2 tetszett meg igazán, a többi nagyon gáz volt. Szerencsére a fotós kiretusálta a pattanásaimat a végső képeknél. Mosolygós képet választottam, mert alapjáratban életvidám személyiség vagyok, ezért próbálom ezt tükrözni a fotómmal. Egy meggyőzően mosolygós fiatal szerintem szimpatikusabbnak tűnik az embereknek, mint mondjuk az, aki Poker Face arccal fotóztatja le magát.

A legjobban annak örülök, hogy végre kiballagok a középsuliból és új dolgokat próbálhatok ki a következő iskolában. Szakmát tanultam ki, az érettségi tagozatot másik középsuliban tervezem letenni.

2021. márc. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!