Tablóra gáz teljes vigyorgós képet választani?
Nekem a mosolygós képeim nem tetszettek, viszont amin komor voltam azt imádtam. Szóval én nem mosolygok a képen. Van aki mosolygós képeszt választot. Nincs köbe vésve, hogy csak ilyen, vagy olyan lehet a kép!
Ha te épp kinyújtott nyelvvel akarsz rajta bandzsítani akkor olyan lesz a képed...
Én is idén ballagok, a 20 fotóból csak 2 tetszett meg igazán, a többi nagyon gáz volt. Szerencsére a fotós kiretusálta a pattanásaimat a végső képeknél. Mosolygós képet választottam, mert alapjáratban életvidám személyiség vagyok, ezért próbálom ezt tükrözni a fotómmal. Egy meggyőzően mosolygós fiatal szerintem szimpatikusabbnak tűnik az embereknek, mint mondjuk az, aki Poker Face arccal fotóztatja le magát.
A legjobban annak örülök, hogy végre kiballagok a középsuliból és új dolgokat próbálhatok ki a következő iskolában. Szakmát tanultam ki, az érettségi tagozatot másik középsuliban tervezem letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!