Az iskolában történt egy kis félreértés aminek az lett a következménye hogy lehet hogy igazgatóit vagy egyéb dolgot kapok én és a barátnőim. Mit tegyek?(többi lent)
Szóval elmentünk wc-ni és és elfelejtettem wc papirt tépni magamnak ezért kértem hogy dobjanak be a barátnőim amikor bedobták azt látta egy kisgyerek és mivel az egész wc csupa wc papír és egyéb ezert azt hitte mi csináltuk... persze szólt a tanárnak aki úgy leszidott minket hogy még magunkért sem volt időnk kiállni aztán megkérdezte a nevünk osztályunk és osztályfőnökünk nevét és azt mondta hogy felvisz minket majd az igazgatóiba amikor mi ártatlanok vagyunk már csak az a gáz hogy nekünk nincs erre bizonyítékunk és pár hete hozták be hogy szigorítanak az ilyenek mert sok a wc papír pazarlás....
Szerintetek tényleg fel kell holnap mennünk az igazgatóiba? Hogy lehetne bizonyítani hogy nem mi voltunk? Ráadásul ha mondthatjuk így nagyjából úgy ismernek minket hogy jó gyerekek vagyunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!