Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában történt egy kis...

Az iskolában történt egy kis félreértés aminek az lett a következménye hogy lehet hogy igazgatóit vagy egyéb dolgot kapok én és a barátnőim. Mit tegyek?(többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval elmentünk wc-ni és és elfelejtettem wc papirt tépni magamnak ezért kértem hogy dobjanak be a barátnőim amikor bedobták azt látta egy kisgyerek és mivel az egész wc csupa wc papír és egyéb ezert azt hitte mi csináltuk... persze szólt a tanárnak aki úgy leszidott minket hogy még magunkért sem volt időnk kiállni aztán megkérdezte a nevünk osztályunk és osztályfőnökünk nevét és azt mondta hogy felvisz minket majd az igazgatóiba amikor mi ártatlanok vagyunk már csak az a gáz hogy nekünk nincs erre bizonyítékunk és pár hete hozták be hogy szigorítanak az ilyenek mert sok a wc papír pazarlás....

Szerintetek tényleg fel kell holnap mennünk az igazgatóiba? Hogy lehetne bizonyítani hogy nem mi voltunk? Ráadásul ha mondthatjuk így nagyjából úgy ismernek minket hogy jó gyerekek vagyunk....

#iskola #Félre értelmezett vád
2021. márc. 3. 20:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valószínűleg én leszek a szó szóló a barátnőim nem nagyon értenek hozzá!(mármint a beszélésben)
2021. márc. 3. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok el mi történt. Ne legyetek hajlandóak beleegyezni. Szülőknek szóljatok.
2021. márc. 4. 09:12
 13/13 anonim válasza:
Na, tortent valami?
2021. márc. 7. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!