Érettségi előtt szerintetek visszamegyünk még?
Ez attól függ, hogy ezzel az oltás dologgal mennyit és mit akarnak tökölni.
Bár szerintem a végzősöknek elég nagy esélyük van arra, hogy digitális oktatásból fognak neki vágni az érettséginek. A többi évfolyam azért szerintem 1 hónapra még visszamegy.
De könnyen elképzelhető, hogy egy szűk 3 hétre még a végzősök is.
#3 Megértelek. Én is végzős vagyok és sajnálom, hogy így adódott a helyzet.
De sajnos most épp azon sumákolnak ezek az istenbarmai, hogy még az általános iskolákat is online térbe helyezik át. Sajnos a fejlődést én visszafele látom.
Azért szorítok, hogy még visszamenjünk.
Sok sikert az érettségihez! :)
#5 Köszi :)
Hát igen, a szóbeli elég nagy szívás. Plusz 160 tételt jelent. (az emelt miatt)
Nem megyünk már vissza.
Ebben a tanévben már csak digitális oktatás lesz
Mondjuk mostmár szerintem mindegy. Amikor én voltam végzős, az utolsó 2 hónapban kb semmi értelmeset nem csináltunk, a többség gyakorolt otthon/magántanárnál az érettségire, és reménykedett...
De az órákon már csak a baromkodás ment. Törin zanza.tv-t nézett az osztály egyik fele, míg a másik meg telefonozott, németen franc se figyelt, angolon próbálták a maximumot kihozni, matekon próbálták menteni a menthetőt, de áprilisban már ott is csak a hülyülés ment, a magyar óra sohasem ért sokat, a többi, nem érettségi tárgyat pedig mindenki magasról le...-ta.
Számomra az a két-három hónap volt a gimi legkevésbé hatékonyabb, leghaszontalanabb hónapja. Többnyire már otthon tanult mindenki, tök felesleges volt bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!