Na mégis bezárják az általánosokat (is)? "Müller Cecília: Mérlegeljük a digitális oktatásra való átállás lehetőségét“ mai hír
igen, tudom. az a jelentése hogy bezárjuk, már eldőlt, csak még adagolják a rossz hírt. ma még csak "fontoljuk" holnap már erősen fontoljuk, holnapután meg megy a színjáték hogy jajj bár nem örülünk neki de mit tehetünk...
EZ a jelentése
3
Majdnem eltalaltad, legkozelebb majd osszejon. :)
V4 országokkal mizu?
(Jézusom, hónapokig nem néztem az oldalt, most visszajöttem, hihetetlen hogy még mindig nyomatod. :D )
"V4 országokkal mizu?"
csehország a szakadék szélén, szlovákiában már térdre imához az állapot, lengyelországban romlás.
ez a helyzet a v4-ekkel.
"szlovákiában már térdre imához az állapot,"
Végem:DD
Koronavírus: annyira aggasztó a helyzet Szlovákiában, hogy tovább szigorítanak
A kabinet határozata szerint amennyiben az óvintézkedések három hét alatt nem hozzák meg a várt eredményt, és nem javul a helyzet, Szlovákiában bevezetik a szigorú lezárást, azaz nagymértékben korlátozzák a közéletet, a kereskedelmi és a gazdasági tevékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!