Nem biztos!, de a mi tanárjaink úgy készülnek, hogy a tavaszi szünet után újra az iskolában tanítanak.
2021. febr. 22. 06:56
2/9 anonim válasza:
Tavaszi szünet utan
2021. febr. 22. 07:01
3/9 anonim válasza:
Hétfőn 11 órakor, azaz két óra múlva. Ha sietsz, még beérsz, de vigyázz, mert a mennyezet repedezik. :D Amúgy meg nem tudja senki, szerintem tavaszi szünet után, de mérget azért ne vegyél rá.
2021. febr. 22. 08:59
4/9 anonim válasza:
Nálunk már arra is készül pár tanár, hogy talán ebben az évben már vissza sem megyünk, de ők is csak találgatni tudnak🤷♀️
2021. febr. 22. 10:04
5/9 anonim válasza:
"Nálunk már arra is készül pár tanár, "
és arra hogy "készülnek"?
el nem tudom képzelni
2021. febr. 22. 10:57
6/9 anonim válasza:
Úgy készülnek, hogy talán az egész elkövetkezendő tanévben online körülmények között kell megtanítaniuk a tananyagot.
Nem lehet túl széleskörű a tájékozottságod, ha nem tudod, hogy egy tanár hogy készül arra, hogy esetleg online oktatás lesz...
2021. febr. 22. 11:03
7/9 anonim válasza:
"em lehet túl széleskörű a tájékozottságod, ha nem tudod, hogy egy tanár hogy készül arra,"
kérlek.... én gyakorlatban látom a tanárok többségének mit jelent az "onlány oktatás..." a tankönyvből kifényképezett lapok , a mailben kiküldött és visszavárt feladatlapok
kb ennyit
van olyan gyökér tanár aki képes óráról órára kifényképezni a könyv adott oldalait, miközben full ingyenesen és legálisan a kiadótól tölthető a teljes tankönyv pdf-ben....
és ez egy tanár...
meg az is egy tanár akinél abból áll egy online óra hogy mail: zk 40-50 elolvasni!!
és egy egy "óra"....
és ezért még bért is kapnak.
2021. febr. 22. 13:53
8/9 anonim válasza:
Hát igen, akkor neked teljesen más a helyzet, mint nekem. Nálunk becsületesen tartanak online órákat, és Classroomot használunk a feladatok visszaküldésére. Szokott olyan is lenni, hogy még szóban is feleltetnek, bekapcsolt kamerával.😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!