Egy igazolatlan óra miatt mi történik?
Ha ennyi az összes vétsége, nem fogják kicsapni az iskolából.
Ha mellette folyamatosan vegzálja pl. a fiatalabb lányokat, verekszik, vagy bántalmazza a tanárt - na akkor viszont repül...
"semmi, ha jól gondolom kb minden suliban az a szokás hogy 3 igazolatlan óra utan kapsz egy osztályfőnökit, aztán ha abból is összejön 3 akkor kapsz egy igazgatóit"
20 éve a pályán vagyok pedagógusként, megjártam X db iskolát, de ilyenről soha, sehol sem hallottam.
Ha ez így menne, a 80-100-150 igazolatlanos diákok (vannak ám ilyenek is!) ellenőrzője érdekesen nézne ki.
1 igazolatlan nem a világ vége.
Majd akkor kell aggódni ha már azt hiszem 20 van.
#15 Ha ez nincs így máshol akkor elfogadom, butaságot írtam, de az biztos hogy nálunk gimiben ez így ment, ha meglett 3 osztályfőnöki figyelmeztetés akkor az ofő maga vitte fel az ellenőrzőt az igazgatónak.
Az más kérdés hogy ez összesen a 4 év alatt szerintem 2 emberrel ha megtörtént.
A 80-150 igazolatlan óra pedig nálunk totál elképzelhetetlen lett volna, (gyanítom még igazolt hiányzásból sem volt senkinek több 120-nál) igaz, egy elitnek csúfolt vidéki gimibe jártam, az osztályban a legtöbb igazolatlan óra szerintem 6-8 környékén megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!