Tablofotozaskor ott rogton a fenykepezogepen kell kivalasztani hogy melyik kep kell?
Nálunk úgy volt, hogy a fotós és segédje volt bent, plusz egy másik segítő, aki a laptopot kezelte. A végzősök közül pedig többen is és összevissza, osztályok keveredve. De arra figyeltek, hogy ne legyünk bent túl sokan.
Készült x kép, 3-4 féle beállással utána még pár másik végzősről, majd a memóriakártyát kivették a gépből, majd betették a laptopjukba. Utána mi mondtuk melyiket töröljék, a többit pedig megtartották. Ha új adagot szerettünk volna, visszülhettünk és újra fotóztak minket.
A végére maradt jó képeket lementették a gépre, majd valamennyi idő után kinyomtatva egy oldalon megkaptuk az összeset az ofőtől. Azok közül kellett választanunk és egy formanyomtatványt leadni az ofőnek.
Nálunk volt olyan, aki 4 képet tartott meg, volt olyan, aki több, mint 10-et, de ebből senki sem csinált gondot.
Tavalyi végzős vagyok. A vírus miatt fel volt osztva, hogy ki hányra megy be a suliba. 2 osztályban volt az öltöző, egy 3.-ban meg a fényképezés.
Lefényképezett pár személyt, majd a képeket átrakta laptopra. Mi meg kiválasztottuk, hogy melyik kell, s a kép nevét leírtuk egy lapra a nevünk után. Majd hazamentünk.
Hogy egyszerre hányat fényképez az változó. Nálunk a max szám 4 lehetett, mert 2 lány blúz és 2 fiú zakó volt. Mikor én voltam pl csak egy másik lány volt még. Rajtam volt a kicsi blúz, a másikon meg a nagy. Utánnunk ment 3 csaj, de nekik a nagy blúz kellett. Szóval ők már egyenként mentek be fényképezkedni, mert egy blúzból gazdálkodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!