Szerintetek Februárban maradunk Online oktatásban? Meg ki milyen hírt vagy pletykát hallott erről?
Szerintem van rá esély hogy maradunk, az oltást még most kezdték adni a civileknek ha jól tudom. De a középiskolai tanáromtól olyat hallotam, hogy elvileg a pünkösdig fent akarja tartani az intézkedéseket a kormány, van ennek valóság tartalma? Ki milyen hírt vagy pletykát hallott?
Nem a témával kapcsolatos kérésem lenne, lehet ne itt a kérdésem alatt veszekedjetek egymással. Rengeteg kérdésem alatt előfordult már szóval ha lehet ne itt!
Hogy mi lesz február elsején a fene se látja előre.
A kormány helyében a végzősöket jelenléti oktatásba míg a most nyolcadikosokat digitális oktatásba raknám át. A végzősöket az érettségi miatt, a nyolcadikosok meg a központi írásbeli után már csak a lábukat lógatnák bent a suliban. Így inkább otthon ne csináljanak semmit se.
tök mindegy a kÚRmány mit pofázik azok után ami
- márciusban
- szeptemberben
-novemberben
- decemberben
-januárban
történt abszolúte semmi jelentősége.
lepkefing. Nulla .
Mellesleg: a nagy pánikszerű kapkodás és tiltakozás csak azt jelzi hogy ami ellen nagyon tiltakoznak az pont úgy lesz.
Gondolom egy segghülye fityiszes hanyagságból szivárogtatott és most megy a tűzoltás.
Átlátszó. Hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!