Nagyon gáz leszek?? Egyetemi tanárok véleménye érdekelne elsősorban
Az a helyzet, hogy holnap lesz egy vizsgám...úgy érzem, hogy nem fog menni:( Elsőéves vagyok, sikerült rosszul felvenni a vizsgákat.
az érdekelne, hogy amikor egy diák visszaadja inkább a tételt, akkor önök mit éreznek? Szánalmat?
Tudom, nem kéne foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol, de a tanárnő akinél vizsgázok majd, jövőre is tanítani fog és nem akarom, hogy emiatt unszimpatikus legyek neki, mert a közös munka nem áll meg egy félév után. Lehet majd a minor szakomat is nála fogom felvenni, bár ez még messzebb van. Mit gondolnak/gondoltok erről? Szerintetek gáz, ha azt mondom majd neki, hogy:" elnézést, ez nem fog menni, visszajövök egy hét múlva??
Hát
..nem sikerült, sőt! A tanár jól le is cseszett, hogy nem tudok valamit 😂 nah, nem baj, megyek tanulni.
#12 remélem, azért menni fog! Én is csak ezért mentem el tegnap, hogy ne fizessek ezreket, mert nem jelentem meg.
Meg nem értem, hogy a tanárom minek akadt ki rám...ha tudná, hogy csak emiatt voltam ott, szóbeli úgysem ment volna....fogná a fejét szerintem.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!