Azt megtehetem, hogy a vizsga elötti nap visszamondom a vizsgát a neptunban és felveszek egy késöbbi időpontot? A tanár keresne holnap vagy látja hogy leadtam?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 15:11
1/10 anonim válasza:
Nálunk azt mondták, hogy a vizsga előtti munkanapon délig le tudod mondani a vizsgát, felvenni pedig ugyanígy csak 14 óráig lehet.
A többit viszont nem tudom, de nem hinném, hogy keresne.
2/10 anonim válasza:
Látja hogy leadtad (előzmények) de szerinted milyen magasról szarik rá?
3/10 anonim válasza:
vizsga előtt 24h-val tudod leadni utána nem engedi a neptunusz
4/10 savanyújóska válasza:
Ha a Neptun engedi, akkor minden további nélkül, esetleg dobhatsz egy mailt a tanárnak, hogy leadtad, hogy ne várjon ha nem nézné a Neptunt. De ezt a TVSZ szabályozza, és a Neptunt ahhoz képest szokták beállítani.
5/10 savanyújóska válasza:
#3: Pl. KRE-en előző nap délig tudod, ami akár 14-16 óra is lehet, nem feltétlen 24. (Bár emlékeim szerintem BGE-n a 24 órás szabáűly volt.)
6/10 anonim válasza:
Megteheted, a tanár meg szarik rá, hogy 23-an vizsgáznak vagy 22-en.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom leadni. És ha nem megyek be akkor mi lesz?
2021. jan. 6. 15:44
8/10 anonim válasza:
Beírnak egy "nem megjelent"-et. Vizsgaalkalomnak számít, magyarul ha 3szor vizsgázhatsz egy tárgyból egy félévben akkor egy lehetőséget kilőttél.
9/10 anonim válasza:
Vizsgaalkalom, pótdíj kötelesek a következő vizsgák.
10/10 anonim válasza:
Csak akkor pótdíjas, ha túllépte már a 3 alkalmat a félévben.
De a vizsgaszabályzat minden egyetemen különböző, nézd meg a szabályzatot. Fenn van a sulid honlapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!