15 évvel később kiadott diploma kiállítási dátuma mi lesz?
2005ben , vagyis 15 éve diplomáztam. A diplomát a mai napig nem kaptam meg, mert hiányzott a nyelvvizsga.
Élve az amnesztiával, kikértem az egyetemtől és meg is fogom kapni, idén januárban (már értesítettek).
Kérdésem: mi lesz az oklevél kiállításának dátuma?
Ugyanis az érdekes lesz, ha államvizsgáztam 2005ben és kapok egy diplomát 2021-es dátummal...
egy olyan szak diplomáját, amely ráadásul 2008ban meg is szűnt... mert a bolognai rendszerre való átállás miatt azt az osztatlan képzést úgy ahogy van megszüntették.
Igen 2021 lesz.
Nekem 2 nyelvvizsga kellett, hiányzott az egyik, én is kikaptam tavaly és 2020 van beleírva. 2018-ban államvizsgáztam.
rég egy kétkezi szakmában vagyok vállalkozó, marha jól keresek, eszemben sincs semmiféle diplomás állásba (és egyáltalán semmiféle állásba) elmenni ilyen nettó 150-180-200 pénzekért.
hetente megvan ennyi, és a magam ura vagyok.
Asszonypajtás 2 diplomával multinál kap 220 nettót. kösz.
1 hét alatt ha ennyit összehozok már szívom a fogam hogy gyenge hét volt.
Ha heti 180-at keresel, akkor miért egy gyakorikerdesek.hu nevű oldallal töltöd az időt, rajta egy olyan feltett kérdéssel, hogy milyen dátum lesz egy diplomában, ami egy huszadrangú végzettséget ad? :)
Itt mindenki informatikus, vállalkozó, orvos vagy sikeres zenész :D
"hogy milyen dátum lesz egy diplomában, ami egy huszadrangú végzettséget ad? :)"
Csak kíváncsi voltam.
A másik amire kíváncsi vagyok, hogy egy dok kiállítása miért tart fél évig.
Szeptemberben igényeltem még folyamatban...
"Itt mindenki informatikus, vállalkozó, orvos vagy sikeres zenész :D"
Én az vagyok. EV.
Embereim nincsenek. Néha van 1-1 alkalmi culágerem.
Azért tart fél évig, mert azt hiszem valami 75 ezer bent ragadt diplomáról volt szó, bár igaz, hogy nem kell mindegyik elkészülését megvárni, hogy sorra kerülj, csak a saját iskolád diplomáit, a jelentkezésed gyorsaságának függvényében. Én azért tudtam, hogy a 2021 a helyes válasz, mert én 2015-ben szereztem, de nekem is 2020 volt benne, egy , az arcomba vigyorgó Orbán Viktor levéllel, amiben gratulál nekem XD
Valamikor április végén indult ez a dolog, én azonnal másnap kértem, és legalább 1 hónap volt így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!