A baromkodás netovábbja ami Angliában történt az iskolák kapcsán? 1 napos „nyitás“ után újra bezárt minden?
Bár én bezárás-párti vagyok, de azért ami Angliában történt az még nekem is sok.
Kinyitottak az iskolák a vírus miatti leállás után, azzal a szándékkal hogy most már akkor menni fog a szekér-erre 1 azaz EGY nappal később újra bezárt minden-az új „mutáns“vírus miatt....
hát ez azért a baromkodás netovábbja. A francnak nyitották ki akkor.
Akkor mondják azt, márciusig minden zárva, oszt« csókolom.
Ha én diák lennék ott, ezek után annyira magasról szarnék mindenre hogy ihajj.
Semmit nem lehet ott /ott se komolyan venni.
ó miért ne érintene. érinthet.... itt se vegyél rá mérget hogy ha kinyitnak a sulik (ha! mert még mindig nem dőlt el) maradnak is nyitva!
mert az is a pakliban van, hogy nyitunk, elbohóckodunk 1-2 hetet, majd zárunk.
" Pánik és zűrzavar
Ki a felelős, ki tudja?
Pánik és zűrzavar
Hulljanak fejek a porba!"
Moby Dick együttes
""magadnak tanulsz fiam"
csak az a gond ezzel hogy ez nagyon sok tárgy és téma esetében üres duma, semmi több.
Abból amit matekon tanulnak abból az átlagember a 4 alapműveleten kívül meg a százalékon kívül semmit se használ.
Abból amit kémia fiz stb reál tárgyakból abból meg (hacsak nem szakirányban megy tovább) konkrétan SEMMIT Se használ.
A magyar töri tárgyak meg a mese habbal kategória, olyan szerzők és művek ismertetése, amiről akkor és ott hallok először és utoljára-mert a kutya se foglalkozik velük, csak az iskolák-irodalmárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!