Most, hogy az osztrákok jan 24-re tolták az iskolanyitást, nekünk is megvan a válasz, lesz-e nyitás jan 11-én?
Figyelt kérdés
Ja és az osztrákok nálunk jobb mutatókkal tolták el a nyitást!2021. jan. 4. 12:44
1/18 PSPETI válasza:
Nincs. Semmi sem következik abból, hogy más országok mit csinálnak.
2/18 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ hát és mi van a minta és laborállam orbáni mantrával, meg azzal hogy "mindenben összehangoljuk cselekedeteinket a V4-ekkel"?
A kurzi Ausztria a minta és laborállam, és idézem "ami ott van lesz itt is" mondotta a Fő Kispcsák.
Elfelejtettük már?
2021. jan. 4. 12:48
3/18 PSPETI válasza:
Hol van az már? Ausztriát már rég nem utánozzuk, a V4-es összehangolás pedig csak elméleti síkon létezett. ÉBRESZTŐ B****ARCÚ, JÖVŐ HÉTFŐN SULI!!
4/18 A kérdező kommentje:
"Ausztriát már rég nem utánozzuk, "
Ja értem már lehagytuk őket, világos. Főleg GDP terén kullognak mögöttünk.
De a Zorbán mintha dec. 28-án is emlegette volna az osztrákokat mintaként. Idézzem vagy kikeresed?
Azért az nem volt olyan rég , nemde?
2021. jan. 4. 12:56
5/18 anonim válasza:
Hát hogy a sógorék minta-e vagy sem, azt én nem tudom, de hogy itt nem lesz feb eleje közepéig nyitás arra kb mérget lehet venni.
6/18 PSPETI válasza:
Hiába jelentkezel át a másik profilodba, felismerem a stílusodat :)
7/18 anonim válasza:
Hát 5-ös, milyen mérget veszel? Merthogy az, hogy 11-én iskola, az a mai állás szerint bejelentett tény.
8/18 anonim válasza:
7-es, ez nem egészen igaz, hogy 11-én iskola, ez nem bejelentett tény. Az a bejelentett tény, hogy 10-ig nincs iskola. Sehol nem mondták/írták hivatalosan, hogy jövő héten nyitnak, csak azt, hogy ezen a héten még zárva vannak.
9/18 PSPETI válasza:
"Sehol nem mondták..."
Maruzsa kétszer is mondta.
10/18 anonim válasza:
Kozepiskolai tanár barátunk mondta,h jan 11-étől bejárnak a suliba!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!