Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A középiskolás koleszosok...

A középiskolás koleszosok mikor kapnak tájékoztatást a visszaköltözésről? Eddig semmi.-majd jövő hét pénteken?

Figyelt kérdés

Ugye a helyzet faramuci mert ugyan nem volt kötelező kiköltözni de az online miatt 100% kiköltözött. így a kolesz be is zárt, mert egy lélek nem akart maradni.

És ha jan 11-től tanítás, akkor még ez előtt vissza is kéne költözni.

Mikor akarnak erről valami tájékoztatást kinyögni? Eddig semmi.

Majd jövő hét pénteken? Aztán oldd meg ahogy tudod de hétfőre ott legyél!

2021. jan. 2. 14:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Unokahúgom kilencedikes.

Eddig úgy van nekik is, hogy 11-én kezdődik.

Bár ő helybeli.

(karácsonykor mondta ezt), azóta mondjuk nem találkoztam vele.

Szerintem akkor kolesz is lesz.

2021. jan. 3. 10:45
 12/20 anonim ***** válasza:

"Eddig úgy van nekik is, hogy 11-én kezdődik."

És erről van az iskolától származó írásos hírlevél, közlés is?

Amiben az iskola névvel aláírással vállalja leírni hogy 11-től kezdünk?

2021. jan. 3. 10:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, ezt nem kérdeztem. Csak ő is ezt mondta, meg unokanővérem(anyukája is).
2021. jan. 3. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:
35%
na jó hát ez az ezt mondta azt mondta így hallottam stb ezek mese kategóriák.
2021. jan. 3. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Azért ha 11-től van iskola, akkor 10-én elég beköltözni, nem kell a kolinak 3-4 nappal előtte üzemelni. Vagy év elején is beköltöztél már augusztus 25-én?

Értem én, hogy így nem lehet tervezni, de akkor is elég, ha 10-én nyitnak.

2021. jan. 3. 19:40
 16/20 A kérdező kommentje:

"Vagy év elején is beköltöztél már augusztus 25-én?"

Ez most nagyon mellément, mert év elején a beköltözési időablak nem 1 nap, nem 1 hét, hanem aug 22-től tartott = több mint 1 hét volt!!

És igen, a szokásos beköltözési időablakok 1 hetek szoktak lenni, de inkább 10 nap!!

Tesóm egyetemi kolesza is vagy két héttel a kezdet előtt költözhető volt.

2021. jan. 4. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Azért kezdhetsz megnyugodni, az osztrákok meghosszabbították a zárást 24-éig, úgyhogy neked sem kell majd 11-én az iskolában lenni.

Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy minek egy kollégiumba egy héttel korábban beköltözni.

2021. jan. 4. 10:40
 18/20 A kérdező kommentje:

" hogy minek egy kollégiumba egy héttel korábban beköltözni."

BeköltözHETŐ. Nem kell, de lehet. ÉS sokan ha nem is egy héttel de napokkal korább költöznek mint tanévkezdés.

Úgy senki se költözik hogy szept 1. előtti napon...

2021. jan. 4. 10:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Sokat változott akkor a világ, nekem anno soha nem jutott eszembe korábban beköltözni, mint ahogy feltétlen szükséges volt. Mondjuk akkoriban nem is volt rá lehetőségünk. Meg volt adva, hogy beköltözés (főleg az elsősöknek) augusztus 30-án 12:00-17:00, augusztus 31-én évnyitó, aztán elsején tanítás. Hosszabb évközi szünet után meg annyi volt, hogy ha január 4-e az első tanítási nap, akkor 3-án 12:00-től nyitva volt a koli.
2021. jan. 4. 12:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Na meg jo h lepontozast kaptam de vegul csak igazam lett. Nem nyitnak az iskolak.
2021. jan. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!