Csúszni fogok, ha megbuktam egy kötelezően választható tantárgyból?
Figyelt kérdés
2 kreditet ér. Nem épül rá semmi.2020. dec. 12. 23:38
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a választ!
2020. dec. 12. 23:51
3/9 anonim válasza:
Csak kötelező tárgyakból lehet csúszni, mert csak azok tartoznak a diploma követelményekbe.
4/9 anonim válasza:
3, inkább ne segítsd a kérdezőt, ha nem értesz hozzá. A kötvál pont olyan követelmény, mint a köt.
5/9 dililili válasza:
Ne aggódj, ha ez a tárgy nem előkövetelménye egy másiknak, akkor nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 13. 08:12
7/9 anonim válasza:
Ennyi információból nem lehet megmondani. Kötválokat muszáj megcsinálni mert kell a végzéshez. Viszont ha ez a tárgy a képzésed utolsó előtti félévében van és nem indul keresztfélévben akkor igen csúszhatsz.
8/9 A kérdező kommentje:
Első félévben vagyok. A felvi.hu szerint ez a szak nem indul keresztfélévben. Hogy ez a tárgy indul e azt nem tudom.
2020. dec. 13. 09:13
9/9 anonim válasza:
Ha az első félévben vagy, és nem épül rá semmi, nem fogsz csúszni. :)
Nálunk egyébként talán háromfajta kötvál volt, abból 2-t kellett teljesíteni. Igyekeztem a 2 könnyebbet választani, vagyis ahol kevesebb a számítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!