Iskolának joga van hosszabbítani a téli szünetet? Már szerdától?
Figyelt kérdés
A téli szünet hivatalosan dec 19-től van, utolsó tanítási nap dec 18 péntek.
Ma jött az enapló hírlevél, mely szerint dec 17-től téli szünet utolsó tanítási nap dec 16.
A téli szünet vége maradt, tehát hosszabb lett.
Az iskolának ehhez gondolom megvan a joga? Mondjuk én csak örülök neki.
Ami biztos, hogy ez a hosszabbítás nem mehet semmiféle más későbbi szünet kárára sem a tanévet nem tolhatja ki. ezt megtudtam az oktatási hivatal fórumáról.
2020. dec. 11. 14:18
1/3 anonim válasza:
Van pár nap, amit az igazgató kiadhat.
2/3 anonim válasza:
Igen, van pár nap amivel az iskola rendelkezik, ilyen volt nálunk az érettségi szünet vagy a síszünet (nagyon sokan voltak sítáborban és inkább kiadtak 2-3 napot mindenkinek).
3/3 anonim válasza:
Ahogy a többiek mondták előttem tényleg van pár nap, amit kiadhat az igazgató. Ebből használnak fel az érettségik első hetén, hogy kevesebb diák legyen az épületben, szombati munkanapoknál stbnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!