Szerintetek lesz idén osztálykarácsony?? Légyszi ne csak szavazatok hanem fejtsétek a véleményeteket.
Általános iskolákban szerintem az utolsó napon vagy elmarad a tanítás é az osztály ünnepel egy kicsit vagy pár órát megtartanak és utána ünnepel az osztály kicsit, elvégre amúgy is nyolctól délutánig együtt vannak egy teremben.
A húzásokat nem tudom, főképp, mert alsó tagozatban úgyis a szülők vesznek valamit általában, illetve nem hiszem, hogy annyira örülne jó pár sülő annak, hogy a gyerek kap valamit, ami egy másik háztartásból jött, amit ki tudja ki fogdosott össze előtte.
Ami a gimiket illeti, szerintem kizárt, hogy az ofőknek, akik több másik osztályt tanítanak, hajnaltól estig csinálják a dolgukat meg válaszolnak a szülők és a gyerekek kérdéseikre, stb azt mondhatnák, hogy van ehhez energiájuk. Max azt mondja, hogy, ha szeretnétek, online lehetne tartani egy meetinget, amit egy lelkes diák megszervez,
"Általános iskolákban szerintem az utolsó napon"
Ami a jövő héten lesz mert azok is zárnak szanszosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!