Most miért vannak rám ennyire kiakadva az osztálytársaim csak azért, mert nem örültem, hogy nyert a magyar válogatott?
Ezek tiszta kattantak. Valaki beküldött egy képet az osztály csopiba, hogy 2:1-re bajnok magyarország. Én meg rakok rá egy szomorú reactot.
4 év alatt több száz milliárd Ft ból sikerült egy góllal többet lőni? Gratulálok.
És? ki a f*szomat érdekel? Van normális életem, amiben nem szerepel a foci. Teljesen más érdekel, telibeszarom, hogy egy alapból gyenge csapat épp most picit jobb lett valakinél.
Miért kell ennyire túlreagálni? Egész éjjel csak én kaptam, hogy milyen álmagyar vagyok. Nana! Azért ez túlzás. Ha nem istenítem ezt a rettenetes "focinak" nevezett dolgot akkor nem vagyok magyar.
Ha marika néni szarul főz hiába kap zepter edényeket, attól még szar ami benne van. Kb ez a magyar foci. Ezt nekem szeretni kéne? Inkább szégyellem!!!!
28. de nem vagyok az! Értsd meg kérlek! Ha számorma szomorú akkor szomorú!
Leírtam. A tippmixes ötös dolgozatot nem tudom értékelni.
Lehet erről vitát indítani. Ők döntöttek úgy, hogy foglalkoznak velem ahelyett, hogy aludnának.
Ahelyett, hogy itt siránkozol, inkább próbálnál kompromisszumot kötni velük, hogy ez a véleményed. Látszik, hogy ez a kérdés provokáció, hogy neked legyen igazad.
Ilyen reakciónak én sem örültem volna abban a pillanatban, mert én is nagyon örültem, hogy kijutottak, mert megérdemelték.
35: szerinted nem próbáltam? Már mondtam, nem alacsonyodok le a szintjükre.
Megpróbáltam velük kommunikálni, de kb állatok módjára viselkednek így hagytam őket.
Én megértem a kérdező szomorú arcos reakcióját, én se pártolom a magyar focit, (amúgy szeretek focizni).
Viszont ha témától függetlenül így beszélnél velem folyamatosan akkor elküldenélek a berregő maci fszára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!