Felelőtlenek az osztálytársaim, főleg hogy a posztot kirakták közösségi oldalra?
10-és
1. Igaz, hogy 5 éve végeztem már a középiskolában, de ez maximum a házirend szabályozhatja, mert nálunk nem járt érte semmi fotózkodtunk szünetekben
2. Az igazgatói is egyenlő a semmivel, egyet nekem is sikerült be gyűjtenem mert lyukasoraban elhagytuk az iskola területet...és? Senkit nem érdekelt a szüleimen kívül, akik oké lecsesztek érte de ettől meg a továbbtanulásnál, bizonyítványban nem szerepelt, meg pótlapon se, megjegyzésben se, nem volt nagyobb ereje mint egy ejnye-bejnyenek szóban
3.lehet kicsit lekellene nyugodnod, ez csak egyik kép senkit nem érdekel
Budapesten egyik legnívósabb gimnáziumában voltam gimnazista, és kapaszkodj meg, volt, hogy a tanárral fényképezkedtünk, mert nagyon kedveltük és ő is minket.
Borzalmas alak lehetsz, ha ennyire felhúzod magad egy ilyen apróságon. Semmi alapja nem lenne egy igazgatóinak. (Sőt, nekem még az igazgatóval is van közös selfie-m, mert amikor nyertem egy pályázaton lőttünk egy képet nagy örömünkben).
A telefonhasználat óra közben zavaró és bunkó dolog, szünetben semmi probléma nincs vele. Nálunk néha a tanár engedte is, hogy órán mobilozzunk, mert online küldött valamilyen anyagot.
Semmi rosszat nem látok ebben.
Nálunk is szoktak fotók készülni a suliban, nem tiltja a házirend. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!