Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek esélyes, hogy...

Szerintetek esélyes, hogy áprilisban meg lesznek tartva a gimis ballagások?

Figyelt kérdés

Idén fogok érettségizni, végzős vagyok. A szalagavatót is elhalasztottuk februárra de nyilván annak egyértelműen lőttek viszont ott a ballagás amely minden évben április elején van.

Szerintetek engedni fogja a járvány helyzet ennek megtartását?

Főleg tekintve arra, hogy külsősök jelenleg be se tehetik a lábukat a suliba maszkban sem.

2020. nov. 5. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Jaj ne is beszéljünk még áprilisról. Kiszagolják, aztán addigra is bevezetnek valami szart.
2020. nov. 5. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Valószínű igen. Áll. azt mondták, már decemberben elkezdhetnek oltani.
2020. nov. 5. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Friss hírek szerint január második, harmadik hetében jön meg az első adag oltóanyag.

De nyilván ennek nem lehet hinni még.

2020. nov. 5. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Azt hiszem, attól is függ, hogy milyen ütemben nyitunk majd, hogy milyen lesz/volt a karácsony...
2020. nov. 5. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk idén májusban lett volna, utána augusztusban, harmadik tervezett pedig szeptember eleje volt, de jelen állás szerint meg májusban a megmaradt 5/13.osokkal. Így azon amin átmentünk mi nem gondolnám, hogy lehetne tartani igazi rendes ballagást, mint a múltba. Idén februárban volt a szalagavatóm, de jönne a második februárban egyenlőre azt se tudják, hogy melyik napra tűzzék ki, szakgimiseknek+5/13 technikusoknak és a szakközepeseknek együtt tartsak vagy se.

Állj hozzá semlegesen és akkor nem ér csalódás. ( mi is így állunk hozzá)Ruhát(öltöny/kosztüm) meg úgyis kell venni érettségire, ott csinin kell megjelenni(legalább az érettségi osztáson).

2020. nov. 5. 20:19
 6/6 dililili ***** válasza:
87%
Szerintem van esély rá, de érdemes lenne online ballagásban gondolni, több iskoláról is hallottam, ahol volt, kettőnek a videóanyagát is láttam, gyönyörű volt.
2020. nov. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!