Mit tegyek, ha semmi kedvem nincs visszamenni az iskolába?
Sajnos nincs sok alternatíva. Nem akarsz új barátojat, nem lehet ignorálni a bántalmazókat, valószínűleg tenni se akarsz ellene, hogy bántsanak és nem éri meg az új suli.
Ne vedd sértésnek, detulajdonképpen milyen segítséget vársz?
Nem akarok új barátokat, mert vannak. Ha szereznék új barátokat, az sem oldana meg semmit.
"valószínűleg tenni se akarsz ellene, hogy bántsanak és nem éri meg az új suli."
Mivel bizonytalan vagyok, nem tudom milyen lehetőségek vannak, ebben kéne például felvilágosítás, mert például egy ilyen válasz hogy "iskolaváltás?" nem nagy segítség.
Nem ilyen voltam. 9 osztály elején egy full vidám ember voltam, mindenkivel próbáltam beszélgetni stb. Mint írtam, miattuk lettem ilyen.
"hogy mit jelent az pontosan, hogy fizikailag is bántanak?"
Pofonoktól kezdve erősebb ütésekig minden
Az ofőnek szólhatsz vagy szülőknek.
A suliváltás igenis megoldás.
Akkor nem kérdés az iskolavaltas. Ez már túlmegy minden határon. Miért turod el? Én már holnap megkezdenem az atiratkozast egy másik iskolába, új lappal kezdenek, akkor is ha csak fel év van hátra az érettségiig.
Aztán jelezném az oszalyfonokomnek, az igazgatónak és az iskolai pszichológisnak, hogy elmegyek az iskolából ezen okok miatt.
A szüleid és a tanáraid tudják? Senkinek nincs joga ahhoz hogy bántson más embert, neked pedig kötelességed saját magad megovni ettől minden eszközzel. Ha ez az iskolavaltas, akkor azzal.
PofonokTÓL??
Miért nem szóltál az ofőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!