Mit tegyek ha osztálytársam mindenbe bele szól?
Van kettő olyan osztály társam, akik minden szarba bele szólnak. Beleszolnak abba, hogy mikor mit teszek, illetve már a kapcsolatomba is. Nagyon elegem van már ebből, amit csinálnak. Nem értem, hogy miért nem tudnak foglalkozni a saját dolgukkal. Az egyik szingli a másiknak meg már nagyon meg romlott a kapcsolata a barátjával. Lehet, hogy féltékeny?
Én nem tudom már, de nagyon idegesít, hogy központ vagyok náluk és az egész osztály előtt kell bele szólni állandóan olyan dolgokba, amikhez tényleg semmi közük. Hiába beszélek velük, nem érdeklik. Szerintetek mit csináljak? Vagy hogy bosszúljam meg? Ha én csinálnám ugyan ezt egyből jönnének nekem, hogy én ezt hogy merem. Telejsen tehetetlen vagyok már.
Csináld, amit ők. Ha neked jönnek, röhögd ki őket és menj el. Ne hagyd magad! Tedd helyre őket! Azt piszkálják, aki hagyja magát. Legyél te az erősebb.
Az is jó megoldás, ha figyelmen kívül hagyod őket, ne is vedd észre, hogy ott vannak, beszélnek hozzád meg bármi más, megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!