Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fel lehet-e jelenteni a...

Fel lehet-e jelenteni a tanárt, amiért belebámul a dekoltázsomba?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy az egyik tanárunk nagyon kedveli a kipakolt melleket. Erre vettem magamnak három kivágott felsőt, és aznap, amikor vele van óránk, mindig ezek közül veszem fel valamelyiket. Amikor közel jön a padunkhoz, és felém néz, direkt lejjebb húzom a felsőmet, hogy még több látszódjon a melleimből. Ekkor már látszik a fején, hogy vörösödik, és volt, hogy akkorát nyelt, mintha tüszős mandulagyulladása lett volna. Fel akarom jelenteni az igazgatónál, amiért bámulja a mellemet. Hogyan kezdjek neki az igazgatói irodában a feljelentő szövegnek?

2020. okt. 24. 09:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Sokat tehetnél a bámulás ellen azzal az egyszerű szokással, hogy a helyhez és az alkalomhoz illően öltözöl.

Ezt írtad felvezetésként:

"Észrevettem, hogy az egyik tanárunk nagyon kedveli a kipakolt melleket. Erre vettem magamnak három kivágott felsőt, és aznap, amikor vele van óránk, mindig ezek közül veszem fel valamelyiket."

Ez egyértelműen utal arra, hogy rosszhiszemű vagy, - tudatosan provokálod a helyzetet.

Próbálok diplomatikusan fogalmazni:

Nem helyes ez a megközelítés.

2020. okt. 24. 09:55
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
És ha a diri (aki egyébként nő) kivillantaná neked a tökeit, ahhoz mit szólnál?
2020. okt. 24. 09:55
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges vagy, hiszen te magad provokálod. Magadnak generálod a problémát.

Néha odapillant egy mellre, és? Már nem azért, de ahhoz képest, amiket a lány osztálytársaimtól hallottam, bizonyos férfi tanárokról milliószor taszítóbb.

20/L

2020. okt. 24. 09:56
 4/38 anonim ***** válasza:
9%

Csinálj videót amin az is látszik hogy bámul, meg azt is hogy mit bámul. Csak a videó kedvéért szerintem mégjobban rá is játszhatsz. Egy kis kacér mosoly ha rád néz, meg amit csináltál is, hogy igazitsd úgy a felsőd hogy még inkább bele tudjon nézni. Ha igy megmutatod az igazgatónak, tuti elkaszálják a vén kujont.

Majd szünet után irj, hogy hogy sikerült

2020. okt. 24. 09:56
 5/38 anonim ***** válasza:
96%
minek pakolod ki a cickódat? miért provokálod szándékosan?
2020. okt. 24. 09:57
 6/38 anonim ***** válasza:
98%
Mivel csak bámulta, ez ellen nem tehetsz semmit mivel nem cselekedett csak nézett. Másrészt meg ez a te hibád. Ha zavar akkor ne vegyél fel olyan felsőt amiből kilógnak a csöcseid. Én is, sőt szerintem minden férfi meg bámulta volna ha szépek. Kurvinca😂
2020. okt. 24. 09:58
 7/38 remetdol ***** válasza:
100%
Nem lehet feljelenteni ha nem szegett meg jogszabályt.
2020. okt. 24. 10:04
 8/38 anonim ***** válasza:
92%

Miert ne nezhetne? Azert van a szeme!

Kozben pedig honnan tudod mit gondol rolad? :)

2020. okt. 24. 10:10
 9/38 anonim ***** válasza:
74%
En a tanar helyeben allandoan a tablanal feleltettnelek, hogy a seggedet is nézegethessem :D
2020. okt. 24. 10:12
 10/38 anonim ***** válasza:
91%
Rosszindulatú vagy, direkt provokálod.. Ennek aztán van értelme.. Idióta picsa.
2020. okt. 24. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!